Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Αποκτά φορέα η “Δ.Τ.” με σύμβουλο την ΚΑΝΤΩΡ

Από την πρώτη στιγμή λειτουργία της Δ.Τ η κυβέρνηση, το υπουργείο Οικονομικών και ο Ειδικός διαχειριστής Γκίκας Μάναλης, προετοίμαζαν τη λειτουργία της Δ.Τ ως τον τηλεοπτικό φορέα που θα αντικαταστήσει την ΕΡΤ. Αυτό αποδεικνύεται από την απόφαση του Γκίκα Μάναλη της 11ης Σεπτεμβρίου, πολύ πριν δηλαδή ανακοινωθεί η προκήρυξη για το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, με την οποία ανατίθεται στην ιδιωτική εταιρεία «ΚΑΝΤΩΡ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε», η υπηρεσία υποστήριξης για την «άμεση σύσταση και λειτουργία του ενδιάμεσου φορέα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης μέχρι τη δημιουργία και μετάβαση στο νέο φορέα». Η ιδιωτική εταιρεία θα πληρωθεί μάλιστα για αυτή την υπηρεσία της με το ποσό των 58.500 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α και φόρους. Επί πλέον η ΚΑΝΤΩΡ θα δώσει συμβουλές και θα συμμετάσχει στην επιλογή του προσωπικού!
Δηλαδή των συμβασιούχων που έχουν ήδη υπογράψει 2μηνες συμβάσεις οι οποίες θα ανανεωθούν αλλά κι αυτών που έκαναν αιτήσεις για πρόσληψη.
Η αποκάλυψη της στήλης σήμερα, αποδεικνύει πως η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά συνεχίζει κανονικά το σχέδιο για τη δημιουργία ενός κρατικού μορφώματος υπό πλήρη έλεγχο. Ο δε αρμόδιος υφυπουργός για τη Δ.Τ. Παντελής Καψής εν γνώσει του αποκρύπτει τα στοιχεία, απαντώντας μονότονα πως η ΝΕΡΙΤ θα είναι ανεξάρτητη. Μόνο που η ΝΕΡΙΤ θα αργήσει πάρα πολύ να λειτουργήσει αφού προηγουμένως πρέπει να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων της ΕΡΤ. Αυτό είναι το γεγονός που αποκρύπτουν συνεχώς οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι του λουκέτου της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αριθμόν 2809/Β της 11ης Σεπτεμβρίου η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 8 Οκτωβρίου στο υπουργείου Οικονομικών, ο Ειδικός Διαχειριστής Γκίκας Μαναλης, έχοντας υπόψη του «την άμεση ανάγκη παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών υποστήριξης προς το Ελληνικό
Δημόσιο, με στόχο την άμεση σύσταση και λειτουργία του ενδιάμεσου φορέα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης μέχρι τη δημιουργία και μετάβαση στο νέο φορέα και ειδικότερα ο σχεδιασμός και υλοποίηση της διαδικασίας επιλογής προσωπικού», αποφασίζει την ανάθεση του έργου στην εταιρεία «ΚΑΝΤΩΡ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε.», συνολικής δαπάνης 58.500,00€ (πενήντα οκτώ χιλιάδων και πεντακοσίων ευρώ) πλέον Φ.Π.Α και φόρων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.