Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Εκδότες κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης των Γιώργου και Ανδρέα Κουρή

Στο γραφείο της 11ης τακτικής ανακρίτριας που πριν από μερικές μέρες, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, έκρινε προσωρινά κρατούμενους τους Γιώργο και Ανδρέα Κουρή, βρέθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης οι εκδότες Σταύρος Ψυχάρης και Νίκος Χατζηνικολάου.
Συγκεκριμένα, ο Στ. Ψυχάρης αναφέρθηκε στους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του Γιώργου Κουρή, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος αν και μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, δεν είχε σχέση με τη διοίκηση του καναλιού.
Υπέρ του Ανδρέα Κουρή κατέθεσε ο Ν. Χατζηνικολάου, αναφέροντας ότι το χρονικό διάστημα που ο ίδιος εργαζόταν στο σταθμό, δεν είχε διαπίστωσε ανάμιξη του κατηγορούμενου στις εταιρικές υποθέσεις του  ALTER.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι καταθέσεις του δικηγόρου Γιώργο Κρομμύδα (για το Γ. Κουρή), της διευθύντριας προσωπικού του ALTER Νάσιας Γοργώλη και του οικονομικού διευθυντή του σταθμού, Θεοφ. Οικονομίδη, για τον Ανδρέα Κουρή. Την ίδια ώρα, οι δύο κατηγορούμενοι προσέφυγαν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ζητώντας την αποφυλάκισή τους. Μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι το ένταλμα για την προσωρινή τους κράτηση στερείται αιτιολογία, αλλά και πως δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου για την προφυλάκισή τους.
Την περασμένη εβδομάδα, και οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, για το αδίκημα της μη καταβολής φόρου μισθωτών υπηρεσιών ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.
Πηγή enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.