Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ


Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ με ομόφωνη απόφαση της Συντονιστικής Γραμματείας αποφάσισε συμβολικά να διαθέσει στους εκπροσώπους των εργαζομένων στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ & στο τηλεοπτικό σταθμό ALTER ,το ποσό των 1000,00ευρώ (πού αφορούσε την επιχορήγηση των υποψηφίων συνδικαλιστικών συνδιασμών στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ).
Σάς  παραθέτουμε  την ευχαριστήρια επιστολή των εργαζομένων που έστειλαν στο ΔΙΚΤΥΟ.

7 σχόλια:

  1. Με ξένα κόλυβα εξυπνάδες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχός και αλλοι είχαν τα κόλύβα και τα έφαγαν μόνοι τους.
    θεωρώ την κίνηση πολύ αξιοπρεπείς.Πάντα τέτοια συνάδελφοι του ΔΙΚΤΥΟΥ ακόμα με ξένα κόλυβα οπως λέει και ο συνάδελφος επανω δέν με ενοχλεί καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αιδώς Αργείοι, για λίγους ψήφους ξευτελίζετε τους συναδέλφους που περνάνε το δράμα τους, απλήρωτοι και χωρίς δουλειά. Τους δώσατε από 30€ και τους βάλατε να σας ευχαριστήσουν δημόσια. Σε όλα υπάρχουν όρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν θα απαντήσω στο φιλο μας με τους ψήφους,και τα κόλυβα αλλά θα πώ το εξής:α)η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να απολύονται οι συνάδελφοι και η ΕΠΗΕΑ να μην κάνει τίποτα, και β) τα κόλυβα θα τα χρειαστούμε σίγουρα με την ταφόπλακα που έβαλαν οι εργοδότες στις εργασιακές σχέσεις (ατομικές συμβάσεις).είμαστε εν δυνάμη απολυμένοι επομένος δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα ψηφων.είσαι εκτός θέματος και νομίζω με αυτα που λες προσβάλεις τους συναδέλφους της της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή και μόνο. Αλλά ο καθένας ανάλογα το επίπεδο του. Τέτοιες πράξεις δεν τις φωνάζεις ούτε βραβεία θέλεις. Και ο αγράμματος χειροκροτητής πάνω καταλάβαμε ποιος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι αυτοί που παριστάνουν δήθεν τους ανώτερους μακάρι να παραδειγματιστούν από τέτοιες ενέργειες και να πράξουν κάτι αντίστοιχο. Τα παιδιά στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και το ALTER υποφέρουν και είναι σίγουρο -καθότι τα γνωρίζω- ότι κανείς δεν τους επέβαλε τα δημόσια ευχαριστήρια, θα τον είχαν διαολοστείλει, άρα ήταν προσωπική τους ανάγκη να το κάνουν. Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι όλοι αυτοί οι δήθεν υπεράνω δεν ανησυχούν καθόλου με το γεγονός ότι έχουμε ένα Προεδρείο στην ΕΠΗΕΑ που κοιμάται και μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον πάτο!!! Ένα μονοπαραταξιακό Προεδρείο που επέλεξε να αδρανεί σε μια εποχή που χάνουμε τα πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον ο φίλος μας είναι ενα απλό παπαγαλάκι που προσπαθεί να κάνει οτι μπορεί για να ευχαριστήσει τα αφεντικά του.Προφανώς δέν γαβγίζει με εργοδοτικούς ρυθμούς και αυτό διότι για να γίνεις εργοδοτικό γαβ γαβ θέλει πολλές ικανότητες, κατι το οποίο ο συνάδελφος πιο πάνω δεν έχει.Συνάδελφοι του ΔΙΚΤΥΟΥ μήν κάμπτεστε και συνεχίστε τον αγώνα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.