Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Κατάπτωση και ξεπεσμός

Θα διαγραφεί από την ΕΠΗΕΑ ο απεργοσπάστης αντιπρόεδρος της ΠΟΕΠΤΥΜ (και στέλεχος της παράταξης του Προεδρείου);
Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης απεργίας, υπήρξαν καραμπινάτες περιπτώσεις απεργοσπαστών, όπως ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας των διοικητικών υπαλλήλων και μέλος της ΕΠΗΕΑ, που εργάστηκε στον Πήγασο (έτσι τουλάχιστον έλεγαν συνδικαλιστές της ΕΠΗΕΑ έξω από τον Πήγασο, διότι το συγκεκριμένο πρόσωπο εμείς δεν το γνωρίζουμε). Οι ίδιοι σχολίαζαν αρνητικά, ότι ο συνδικαλιστής-απεργοσπάστης είχε χαιρετίσει στην απεργιακή συγκέντρωση της 17 Μάρτη στον Πανελλήνιο (επισημαίνοντας την αντίφαση που δημιουργεί η απεργοσπασία). Μας διαβεβαίωναν μάλιστα ότι από σήμερα Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες διαγραφής του.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ-ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ Ο ΓΚΑΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ.ΕΔΩ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΕΠΗΕΑ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΟΙΚ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΑΒΗ.ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΝΕΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΜΠΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΑΛΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ.ΓΚΑΝΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.