Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

6ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

9 Απριλίου 2011
Η ΕΣΗΕΑ, η ΕΣΗΕΜ-Θ, η ΕΠΗΕΑ, η ΕΤΗΠΤΑ, η Πανελλήνια Ένωση Λιθογράφων και η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων αποφάσισαν να επεκτείνουν την τετραήμερη απεργία, με εξάωρη στάση εργασίας (από τις 6 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι) τη Δευτέρα 11/4, στις ημερήσιες εφημερίδες και τα πρακτορεία διανομής Τύπου στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
Οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί, οι διοικητικοί υπάλληλοι, είμαστε αποφασισμένοι να περιφρουρήσουμε την 4ημερη απεργία μας για την υπογραφή ΣΣΕ. Είμαστε επίσης αποφασισμένοι να περιφρουρήσουμε τον Τύπο, από την τάση ορισμένων εκδοτών που –προκειμένου να «σπάσουν» την απεργία– δεν διστάζουν να υποβαθμίζουν τις ίδιες τις εφημερίδες, εκδίδοντας απεργοσπαστικά «φύλλα», με ειδήσεις – κονσέρβα.
Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ εδώ.









Μπράβο τους που συμμετείχαν στην απεργία.
Σε όλο τον κόσμο, οι απανταχού ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ όποιον μανδύα και αν ενδυθούν είναι κατάπτυστοι. Προκαταβολικά τους φτύνουμε και επαναλαμβάνω αυτό που είχα γράψει σε παλιότερη απεργία: τώρα που οι πραγματικοί δημοσιογράφοι απεργούν, οι αρουραίοι βρίσκουν χώρο να γράψουν, έστω και αν είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να βρουν θεματολογία. Υπάρχουν ψευτοδιλήμματα πάνω στα οποία στηρίζουν τη δουλειά τους σε βάρος των υπολοίπων, που έχουν θράσος να αποκαλούν "συναδέλφους". Έχουν κάνει σημαία το "δεν μας αναγνωρίζει η ΕΣΗΕΑ", λες κι εμάς που μετέχουμε στην απεργία μας αναγνώρισε.
Αναδημοσίευση από FinancialCrimes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.