Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

“Υπάρχει” η εταιρεία που πήγε να κατασχέσει το σπίτι της Ιωάννης Κολοβού;

Αναδημοσίευση από τη σελίδα
 antimedia 
Διαβάζουμε και μένουμε έκπληκτοι. Ποιος κρύβεται πίσω από μια “ανύπαρκτη” εταιρεία που έχει την εξουσία να στέλνει με το τσεκούρι πρόθυμους τύπους να σπάνε πόρτες σπιτιών και να κάνουν έξωση; Πολύ περίεργα πράγματα πίσω από την επιχείρηση έξωσης της δημοσιογράφους Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της σήμερα. Τελευταία στιγμή μαθαίνουμε πως η μεταφορική εταιρεία αρνήθηκε να παραλάβει τα πράγματα της Ιωάννας. Η κινητοποίηση του κόσμου μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Οι αρμόδιοι της κυβέρνησης που είναι ενήμεροι εδώ και καιρό έχουν κάτι να πουν για την εταιρεία φάντασμα;
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα μας και σκιώδη συνάμα. Η εταιρεία που μόλις έκανε βίαιη κατάσχεση της μοναδικής κατοικίας της Ιωάννας Κολωβού, σπίτι που η εταιρεία απέκτησε μετά από πλειστηριασμό, απλά… δεν υπάρχει! Δηλαδή, υπάρχει στα χαρτιά, εμφανίζεται στο επαγγελματικό επιμελητήριο, εμφανίζεται στο ίντερνετ με δυο διαφορετικές διευθύνσεις αλλά το ίδιο τηλέφωνο το οποίο δεν απαντά!
Συγκεκριμένα:
Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών εμφανίζεται με τη διεύθυνση με την επωνυμία LOTUS 4A ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία) και διεύθυνση, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 5, 14342, Ν ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Αττική. Το τηλέφωνο είναι 2106619900 και ως υπεύθυνος εμφανίζεται κάποιος ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Η ίδια καταχώρηση υπάρχει και στο opencorporates.com και δείχνει ενεργή από τον Δεκέμβριο του 2018.
Ωστόσο υπάρχει και δεύτερος ιστότοπος στο διαδίκτυο, με την επωνυμία Lotus Project, με το ίδιο τηλέφωνο 210 6619900, αλλά διαφορετική διεύθυνση: Ερνέστου Εμπράρ 27, Νέο Ψυχικό, 11525.
Τα στοιχεία του ποιοι είναι πίσω από την εταιρεία είναι αόριστα και ελλιπή: Το Lotus Project ιδρύθηκε από μία ομάδα μηχανικών με εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές κτιριακών έργων και τo real estate. Και όπως αναφέρουν, έχουν και… “όραμα”: Να παρέχουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών γύρω από τα ακίνητα, με σκοπό να αποτελέσουμε για τον ιδιοκτήτη/επενδυτή ένα ΄one stop shop΄ που θα του λύνει τα χέρια στην αξιοποίηση των ακινήτων του. Να επανακαθορίσουμε τον χώρο της μεσιτείας ακινήτων στην Ελλάδα με γνώμονα την καινοτομία, την διαφάνεια και την ειλικρίνεια.
Στην αναζήτηση που κάναμε στα “Ακίνητα”, δεν βρήκαμε ΚΑΝΕΝΑ, σε όποια περιοχή κι αν προσπαθήσαμε – κάναμε 4-5 δοκιμές.
Το τηλέφωνο των δυο διαφορετικών διευθύνσεων που είτε συνυπάρχουν ταυτόχρονα ή… μετακόμισαν τα γραφεία (;) δεν απαντά! Μάλιστα σε ιστότοπο ομάδας αλληλεγγύης, διαβάζουμε ότι τον Ιανουάριο που ΘΑ έβγαζαν την κα Κολωβού από το σπίτι της, η ομάδα επισκέφτηκε τα γραφεία της LOTUS 4A ΙΚΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια κι αυτά ήταν εντελώς κλειστά.
Μόνο εμείς βλέπουμε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ; Τι σόι επιχείρηση είναι αυτή; Κερδοσκοπικό fund ή κάτι άλλο; Κάτι που ξεπλένει χρήμα μήπως;
Εμείς απλά θέτουμε τον προβληματισμό μας, δεν έχουμε τις απαντήσεις. Αυτές θα πρέπει να βρουν οι δημοσιογράφοι στην Αθήνα και πιθανώς, και οι εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.