Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Ο αρμόδιος υπουργός του Μαξίμου “επέλεξε” τα ΜΜΕ που πήραν διαφήμιση για το “Μένουμε σπίτι”

H επιλογή των συγκεκριμένων ΜΜΕ που έλαβαν τα χρήματα της διαφημιστικής καμπάνιας “Μένουμε σπίτι-Μένουμε ασφαλείς” έγινε από τον ίδιο τον αρμόδιο υφυπουργό παρά των πρωθυπουργό, τον Στ. Πέτσα. Στην εξεταστική επιτροπή παρουσιάστηκε από τον Γιάννη Ραγκούση έγγραφο της εταιρείας που ανέλαβε τη διανομή, τοι οποίο δημοσιεύθηκε και στην εφημερίδα Documento. Στo έγγραφο αποκαλύπτεται ότι ο Στέλιος Πέτσας, έδωσε ο ίδιος την εντολή και κατ’ επέκταση το Μαξίμου για την κατανομή των χρημάτων για τις καμπάνιες ενημέρωσης στα Μ.Μ.Ε. Όπως έγραψε τ
ο Thepressproject ,  το έγγραφο φέρεται να το έστειλε προς την προεδρία της κυβέρνησης η διαφημιστική εταιρεία Initiative Media που ανέλαβε τις καμπάνιες είναι αποκαλυπτικό. Το documento αποκάλυψε το έγγραφο σημειώνοντας πως αποκαλύφθηκε πλέον η ευθύνη του Στ. Πέτσα εναντίον του οποίου Θυάτειρα κινηθεί δικαστικά για τον αποκλεισμό της εφημερίδας από τα διαφημιστικά κονδύλια. 
Στο εν λόγω έγγραφο σημειώνεται: «Έχουμε προβεί στη διαβίβαση όλων των εντολών προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως ορίζονται στη Σύμβαση (εφεξής τα Μέσα), που μας γνωστοποιήσατε για εκτέλεση, υπό την ιδιότητά μας ως αναδόχου της σύμβασης», αναφέρεται στο έγγραφο.
«Η αποκλειστική ευθύνη Μητσοτάκη – Πέτσα, αποκαλύφθηκε ανάγλυφα σήμερα στην Εξεταστική, παρά τις μεθοδεύσεις και τα διαδοχικά πραξικοπήματα της Ν.Δ. Με αδιάψευστα τεκμήρια, αποδείχθηκε ότι η χειραγώγηση της κοινής γνώμης με δημόσιο χρήμα, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε απευθείας από την Προεδρία της κυβέρνησης, δηλαδή από τους κυρίους Μητσοτάκη – Πέτσα» τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μετέχουν στην επιτροπή.
Όπως σχολιάζουν δηκτικά: «Κατά μία σατανική σύμπτωση οι αποκαλύψεις γίνονταν την ώρα που ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτς, ανακοίνωνε ότι αποχωρεί από την πολιτική, εξαιτίας του σκανδάλου με την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Εδώ όχι μόνο δεν έχουμε καμία αντίστοιχη πολιτική ευαισθησία, αλλά αντιθέτως παρεμποδίζονται με κάθε τρόπο οι εργασίες της Εξεταστικής. Μια εβδομάδα μετά, τα στοιχεία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με την αλληλογραφία της εταιρίας και τα αποτελέσματα των ελέγχων, δεν έχουν δοθεί ακόμη»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.