Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Με απολύσεις απειλεί ο Μαλέλης στον ΣΚΑΙ και την ίδια ώρα παρακαλάει τον Φιλιππίδη να καλμάρει τους Βαρδινογιάννηδες

Φορτσάτος εμφανίστηκε εχθές στην πρώτη του επίσημη στον ΣΚΑΙ, ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο νέος διευθυντής ειδήσεων συμμετείχε σε σύσκεψη, στην οποία ξεκίνησε με απειλές για να καταφέρει προφανώς να επιβληθεί. Έτσι, εκτός του ότι απείλησε όποιον «Ενημερώνει πίσω από την πλάτη μου θα τον απολύω», κατάφερε να δημιουργήσει αντιπάθειες και έχθρες, οι οποίες αργά ή γρήγορα θα μεταμορφώσουν τον σταθμό σε ρινγκ!
Δυο ημέρες νωρίτερα όμως, ο Σταμάτης Μαλέλης εθεάθη στο «Πρυτανείο» στον γνωστό πεζόδρομο του Κολωνακίου να πίνει καφέ με τον Άγγελο Φιλιππίδη. Στο πρόσωπο του τελευταίου, το πρώην στέλεχος του STAR βρήκε τον άνθρωπο που θα μπορούσε να μεσολαβήσει για να καλμάρει τα νεύρα που έχει προκαλέσει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη με τη συμπεριφορά του και κυρίως με τα ψέματα που επικαλέστηκε… Είναι γεγονός ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη αισθάνεται ότι ο Σταμάτης Μαλέλης πρόδωσε την εμπιστοσύνη της, με την οποία τον είχε περιβάλλει τα τελευταία 10 χρόνια.
 Έτσι γνωρίζοντας την οργή που έχει προκαλέσει, συνάντησε τον Άγγελο Φιλιππίδη, προκειμένου να τον παρακαλέσει να μεσολαβήσει… για να αλλάξει γνώμη η οικογένεια. Πηγή:enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.