Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

ΒΙΑΣΜΟΣ 12/ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΌ. 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.
Ο "ενάρετος οικογενειάρχης" μαγαζάτορας της διπλανής πόρτας(χορηγός του αστυνομικού τμήματος και της εκκλησίας στη περιοχή) με τα κοινωνικά του διαπιστευτήρια.
 ΗΣΥΧΊΑ : ΤΩΡΑ ΜΙΛΆΕΙ/ΑΓΟΡΕΎΕΙ Η ΑΣΤΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ...
Η εισαγγελέας προτείνει την αθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης σε δίκη "κεκλεισμένων των θυρών"ενώπιον του μικτού ορκωτού δικαστηρίου Αθηνών. 
Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την αθώωση του για τις κατηγορίες του βιασμού της ανήλικης λόγω αμφιβολιών,της μαστροπείας σε οίκους ανοχής και της μαστροπείας μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση εσόδων και τη μετατροπή των κατηγοριών σε:..."διευκόλυνση ανήλικης να εκδίδεται". 
ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ & ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ.
Δηλαδή η εισαγγελέας του δικαστηρίου δέχεται οτι:
"Η ανήλικη εκπορνεύοταν με...δική της πρωτοβουλία και ότι ο Μίχος απλώς την διευκόλυνε γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί της"
ΕΓΕΡΘΗΤΕ:
  • ︎Δεν μένει παρά η απαγγελία κατηγορίας και στην ανήλικη...!!
  • ︎Οι λοιποί εμπλεκόμενοι "ευυπόληπτοι"πολίτες γιατροί,δικηγόροι,αστυνομικοί, επιχειρηματίες και άλλοι γνωστοί και άγνωστοι πελάτες, άσπιλοι με λευκό ποινικό μητρώο, που με αμοιβή"συνευρέθηκαν"ερωτικά με την ανήλικη..."παραπλανήθηκαν" γιατί η 10χρονη τότε ανήλικη είχε "πρόωρη ανάπτυξη"!!
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ.
Σημειωτέον ότι:Η συνήγορος υπεράσπισης μερικών εξ' αυτών είναι γνωστή δικηγόρος, που είχε στο παρελθόν υπερασπισθεί τον καταδικασμένο εθνικιστή Η.Κασιδιάρη.
Η εισαγγελέας είχε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για την ενδεδειγμένη "προστασία"
ανηλίκου,αφαιρώντας την επιμέλεια του παιδιού από τον Ν.Μαζιώτη/Π.Ρούπα αλλά και από το "εγκληματικό"περιβάλλον των συγγενών τους.
Στον αντίποδα του φορμαλισμού της πατριαρχίας:"καργιερίστες" γυναίκες στον αστερισμό του βολονταρισμού του αστικου δικαιωματισμού και επαγγελματικής κοινωνικής ανέλιξης  καταξίωσης και ορατότητας.Το επίδικο πρώτιστα, είναι πάντα όμως η εξουσία.Τα υπόλοιπα διαλεκτικά έπονται ιστορικά.
ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.
Οι ανεξάρτητοι αδέκαστοι/λειτουργοί της δικαιοσύνης(τους),εξαπολύουν τους χολικούς μύθρους τους,στους "Αηγιαννηδες"της νεοτερικότητας,ενίοτε χωρίς να τηρούν ούτε τα κατ' επίφαση προσχήματα της ομολογουμένης αστικής τους ευπρέπειας.
Εξακολουθητικός βιασμός των ανυπεράσπιστων θυμάτων και διαπόμπευση, η επιχειρούμενη συγκάλυψη,με θρησκευτική ευλάβεια στη μακιαβελική της εκδοχή. 
 ΣΤΗ ΑΔΗΦΑΓΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ & ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ.
Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος:Προαγωγοί, νταβατζήδες,παιδοβιαστές,πολιτικάντηδες πραγματευτές, θρησκόληπτοι πατριδοκάπηλοι  διαλαλούν αδιάλειπτα την πραμάτεια τους ως αφήγημα, διατιμημένο  αυξομειούμενο στην ελεύθερη αγορά προσφοράς και ζήτησης.
Τη ζωή και τις ανάγκες της/ βιασμός... σε συνέχειες  από lifestyle πρωινές εκμπομπές, που μετρούν νούμερα τηλεθέασης, αναζητώντας χορηγούς και διαφημιστές. Όλα υποθηκευμένα στις χρηματιστηριακές άυλων τίτλων άμεσης ρευστοποίησης.
Συμπληρωματική άποψη επί παντός επιστητού έχουν με αυτοδίκαιη προτεραιοποίηση, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας και οι συνδικαλιστικοί τους εκπρόσωποι: πειθαναγκαστική εμπέδωση της αστυνομικής προσέγγισης του κοινωνικού γίγνεσθαι.
Η πρέζα σκοτώνει τους εξαρτημένους χρήστες.
Πολιτικό σύστημα με γκεμπελίστικη προπαγάνδα εξελιγμένων swaps και επασφαλίσεις δυνητικών κίνδυνων πολιτικής σκοπιμότητας επιβίωσης και αναπαραγωγής.
"ΔΙΚΑΙΩΣΙΝΗ"...ΚΡΑΥΓΉ ΑΠΌΓΝΩΣΗΣ.
Όπως πρόσφατα του αυτόχειρα  βιοπαλεστή καρκινοπαθή, που μάταια αναζητούσε απεγνωσμένα την φαρμακευτική ανακουφιστική του αγωγή, λόγω της τεχνητής έλλειψης σκευασμάτων από τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Τα παιδιά κατωτέρων θεών που δολοφονούνται από "τυχαίες"εκπυρσοκροτήσεις όπλων πραιτωριανών του καθεστώτος,
πνίγονται στα παγωμένα νερά ποταμών και θαλασσών, εντός και εκτός περιφραγμένων φυλασσόμενων γκέτο.
Τα ανοιγμένα κεφάλια των φοιτητών στις τελευταίες διαδηλώσεις κατά της ιδιωτικοποίησης των πανεπιστημίων,των εκπαιδευτικών, ιατρών.
 Στη καταστολή  αγωνιστικών διεκδικήσεων εργαζομένων που κρίνονται με πάγιες δικαστικές αποφάσεις "παράνομες και καταχρηστικές".
Ασκούμενη "vόμιμη"βία εξαναγκασμός επιβίωσης σε συνθήκες και όρους άγριας εκμετάλλευσης,ακρίβειας φτώχειας και περιθωριοποίησης.
Στις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και fans.
Οι νέοι ποινικοί κώδικες :Η κρεατομηχανή της αναμόρφωσης των φτωχοδιάβολων της καθημερινότητας.
Σιδερόφρακτη εξουσία με θεσμούς υψίστης ασφαλείας σαν τις άθλιες φυλακές τους.
Για το έγκλημα στα Τέμπη έφταιξε: "Η κακιά στιγμή στη βάρδια-ατύχημα".!!
Ακόμη και η παρηγορητική πίστη εξ' αποκαλύψεως θρησκευτικού δόγματος
οι εκπρόσωποί της, άγιοι πατέρες της εκκλησίας, το απέδωσαν στη συμμετοχή των νέων ανθρώπων στις "παγανιστικές καρναβαλικές εκδηλώσεις".!!
Συστημικοί  αυτουργοί των πρόσφατων ομοφοβικών πογκρόμ στη Θεσσαλονίκη,του λινταρίσματος του Ζάκ,των οροθετικών γυναικών...
Με ιδιόμορφες ασυλίες: αυτοδιοίκητου,πολιτικές/βουλευτικές,του χρηματοπιστωτικού συστήματος,της "υγιούς" επιχειρηματικότητας.
Business as usual. Το ιερό δισκοπότηρο

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ.
ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ...

 Η το(α)ξική δικαιοσύνη των επικυρίαρχων/η έχιδνα που εγχέει το δηλητήριο της πάντα στους ξυπόλητους.
Πρόκληση αβάσταχτη...ως καταναγκασμός στη καταπιεσμένη ζωή 
του λαβύρινθου.
Ο Μινώταυρος το εξαγριωμένο παιδί της Πασιφάης, κυκλοφορεί ανάμεσα μας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.