Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ο Τσίπρας επιλέγει (ξανά) την Εφημερίδα των Συντακτών

Την Εφημερίδα των Συντακτών επέλεξε και πάλι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τη δημοσίευση άρθρου του. Αυτή τη φορά αναφέρεται την επίσημη επίσκεψή του στη Ρωσία (είναι η τρίτη που πραγματοποιεί ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, τα τελευταία τριάμισι χρόνια).
Με τον πρωτοσέλιδο τίτλο..
«Δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική χάριν τρίτων» ο Τσίπρας  αναφέρει πως η επίσκεψή του στη Μόσχα «επαναβεβαιώνει τον σημαντικό ρόλο που εδραιώνει η Ελλάδα στην περιοχή, καθώς εξέρχεται από την κρίση, ως ευρωπαϊκή δύναμη και γέφυρα συνεργασίας με έναν ισχυρό, ιστορικό εταίρο, σε μια κρίσιμη στιγμή για τις γεωπολιτικές εξελίξεις» (ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ)

Να δούμε αυτή τη φορά πως θα αντιδράσει ο σχολιογράφος του ΔΟΜ Γιάννης Πρετεντέρης που πριν λίγους μηνες σχολίαζε άρθρο του Τσίπρα στην ΕφΣυν ("Καθαρή έξοδος, καθαρότερες διαχωριστικές γραμμές") χαρακτηρίζοντάς το ως «καταχώριση» και «φλύαρο κατεβατό»...
 Είναι αρκετές οι φορές που ο Αλ. Τσίπρας έχει επιλέξει την Εφ Συν για να τοποθετηθεί - ίσως γιατί τη θεωρεί ως την πλέον αξιόπιστη. Θυμίζουμε την τελεταία του παρέμβαση που έγινε για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου (ΕΔΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.