Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ποιος είναι ρε παιδιά ο Μανολιός;

Γνωστός στο πανελλήνιο έχει γίνει τις τελευταίες μέρες ο Μανόλης Πετσίτης μετά τα δημοσιεύματα (κυρίως των ΝΕΩΝ) που αναρωτιούνται για το πώς ένας παλιός συµµαθητής του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, ο απλός και ταπεινός σερβιτόρος με εισόδημα 1.500 ευρώ το χρόνο, μόλις έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία γίνεται παράγοντας και συνομιλητής κορυφαίων επιχειρηματιών και καναλαρχών.Μάλιστα δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες..
του Μ. Πετσίτη με τον Αλ. Τσίπρα, τον Ν. Παππά, τον Δ. Κοντομηνά.
Το θέμα Πετσίτη «σπρώχνει» φουλ και η ΝΔ ζητώντας από το Μαξίμου να δώσει απαντήσεις αναφορικά με "το ρόλο και την ιδιότητα του στενού φίλου του υπουργού, Νίκου Παππά".
Από την άλλη πλευρά ο Μ. Πετσίτης εμφανίζεται ως ένας εθελοντής, απλός φίλος κι όχι στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά, που βοήθησε προεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ.
Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος σχετικά με το θέμα Πετσίτη και τα ερωτήματα μερίδας του Τύπου και της ΝΔ, επανέλαβε πως η αξιωματική αντιπολίτευση σε συνεργασία με δημοσιογραφικά συγκροτήματα προσπαθεί να δημιουργήσει σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν, για τα οποία -πρόσθεσε ο Τζανακόπουλος- οι δημοσιογραφικοί οίκοι έχουν αναγκαστεί να ζητήσουν συγνώμη. Σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών στο πρωτοσέλιδό της έχει φωτογραφίες του ιστορικού στελέχους και παλαιού αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη, της εμπορικής διευθύντριας της Alter Ego Πέννυς Λάγκα, και του προέδρου της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη, παρέα με τον Μ. Πετσίτη. Οι τίτλοι στην πρώτη σελίδα είναι: Από τις φωτογραφίες στο Μαξίμου στην αγκαλιά του Μαρινάκη - Αλλαξε ο Mανολιός - Η περίεργη πορεία του Μ. Πετσίτη - Τι αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Ενωσης ελλήνων Εφοπλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.