Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Iβάν Σαββίδης: έφυγε από το Mega, αγόρασε το Εpsilon

Πούλησε, λένε, το ποσοστό του στην «Τηλέτυπος» στον Δ. Μελισσανίδη
Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη πέρασε το κανάλι Epsilon, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του altsantiri.gr της περασμένης Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν οι υπογραφές στα συμβόλαια παραχώρησης των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού από τον Φίλιππο Βρυώνη στον ομογενή επιχειρηματία και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση εξαγοράς.
Ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του καναλιού από την 1η Ιανουαρίου του 2018, όπως προβλέπει το σχετικό συμβόλαιο. Μέχρι τότε ο τηλεοπτικός σταθμός θα λειτουργεί με τα ..
σημερινά δεδομένα.
Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν θα έχει ενεργό ρόλο στο Mega, καθώς σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές πούλησε πρόσφατα το 19,63% των μετοχών που είχε αγοράσει από τον Φώτη Μπόμπολα σε εταιρεία κυπριακών συμφερόντων (σ.z. λέγεται ότι είναι του Δ. Μελισσανίδη) Αντίθετα, παρέμειναν στην κατοχή του οι τίτλοι των εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία».
- από το altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.