ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Ποιοι θα «τρέξουν το Εθνος του Σαββίδη»

Σε καταστρώματα θαλαμηγών οι αυγουστιάτικες μάχες των βαρόνων των media
Παραδοσιακά λες, αφού κάθε Ιούλη γίνονται οι αλλαγές στο χώρο των ΜΜΕ και οι θεσμικές κυβερνητικές παρεμβάσεις, ο πρώτος κύκλος των μετακινήσεων, μεταβιβάσεων, παρεμβάσεων, κλπ, στα media, ολοκληρώθηκαν. Οι βαρώνοι φεύγουν διακοπές, η κυβέρνηση ως και τον 15ντάυγουστο έχει το χρόνο των νομοθετικών παρεμβάσεων, τα ΜΜΕ αλλάζουν από Σεπτέμβριο.
Από τα τέλη Σεπτεμβρίου ως και αρχές Οκτωβρίου θα βρίσκεται στα περίπτερα το «Έθνος», υπό τη νέα ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη μέσω της Dimera Media. Τη νέα εφημερίδα μετά την..
απόκτηση των τίτλων «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής» και της «Ημερησίας» στον πλειστηριασμό  της περασμένης Τετάρτης (δείτε ΕΔΩ), θα «τρέξουν»  οι Μπάμπης Παπαδάκης και Γιώργος Μπατρουδάκης. Οι εργαζόμενοι στο μεταξύ παραμένουν απλήρωτοι και δεν έχουν λάβει αποζημιώσεις, όπως συνέβη και με τους εργαζόμενους του ΔΟΛ. Το νέο “συγκρότημα” Σαββίδη θα μετακομίσει σε άλλο κτήριο, όπως και οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ που επίσης θα εγκαταλείψουν το Φθινόπωρο το κτήριο της Μιχαλακοπούλου. Τα κτήρια παραμένουν στις τράπεζες!
Η επόμενη, αυγουστιάτικη, μάχη που θα δοθεί σε καταστρώματα θαλαμηγών κατά τη διάρκεια διακοπών, θα γίνει για το Mega, όπου ο Ιβάν Σαββίδης κατέχει ήδη το 19,6% και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το μεγαλύτερο ποσοστό του ΔΟΛ. Διαιτητής και καταλύτης ο όμιλος Βαρδινογιάννη.
-από το mediatvnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.