ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Φορτηγά αδειάζουν το κτίριο της Μιχαλακοπούλου

Στα παλιά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού μετακομίζει ο ΔΟΛ
Την ώρα που οι εκατοντάδες εργαζόμενοι βρίσκονταν στην είσοδο του κτιρίου του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου να υπογράψουν τις απολύσεις τους, ξεκινούσε και η μετακόμιση του Οργανισμού με φορτηγά να μεταφέρουν τον εξοπλισμό (έπιπλα, μηχανήματα κλπ) στα γραφεία που στεγαζόταν μέχρι πρότινος η ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού.
Μετά την απαράδεκτη κατάσταση με τους εργαζόμενους να περιμένουν να υπογράψουν την απόλυσή τους, δόθηκε εντολή και η διαδικασία ομαλοποιήθηκε και επιταχύνθηκε...
Τώρα στόχος της νέας ιδιοκτησίας είναι να βγουν τα φύλλα των ΝΕΩΝ και του Βήματος το.. επόμενο Σαββατοκύριακο. Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει βέβαια την επόμενη Τετάρτη να γίνουν όλες οι επαναπροσλήψεις, αλλά και τα νέα γραφεία και τα συστήματα (ατελιέ, δίκτυα κλπ) να είναι έτοιμα ώστε να βγουν τα φύλλα. Αν ο στόχος επιτευχθεί από τη μια πλευρά θα είναι καλό γιατί δεν θα έχει υπάρξει μεγάλο κενό, αλλά από την άλλη μοιάζει δύσκολο οι δύο εφημερίδες να προλάβουν να παρουσιαστούν όπως πρέπει και σίγουρα δεν θα έχουν τον αέρα ανανέωσης και αλλαγών που πρέπει να έχουν για να σηματοδοτηθεί η νέα εποχή στην οποία εισέρχονται. Ενδιαφέρον θα έχει φυσικά και το νέο οργανόγραμμα σε πρόσωπα και δομές.
- πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.