Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Βόμβα Χατζηνικολάου για μια τηλεοπτική συνεργασία...

 ...Θα σας πω κάτι που δεν έχει ακουστεί πουθενά
Μια πληροφορία που ξενίζει, σχετικά με τις ζυμώσεις περί τα τηλεοπτικά, έδωσε από τον αέρα των fm ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ενώ πολλά θρυλούνταν για συνεργασία τού (άνευ αδείας) Δημήτρη Κοντομηνά με τον (μετ’ αδείας) Χρήστο Καλογρίτσα, το πρωί της Πέμπτης ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Real FM, έκανε μια αναφορά που προκαλεί αίσθηση. Θα σας πω κάτι που δεν έχει ακουστεί πουθενά, ανέφερε, ο συνήθως καλά πληροφορημένος δημοσιογράφος και προχώρησε στην πληροφορία ότι:
Γίνεται λόγος για τηλεοπτική συνεργασία Κοντομηνά-Αλαφούζου επειδή,..
όπως είπε, ο μεν Σκάι έχει καλό ενημερωτικό σταθμό και ο Alpha είναι επιτυχημένος στα ψυχαγωγικά προγράμματα. Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει διαβεβαιώσει του προσωπικό του ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το μέλλον του καναλιού του (δείτε εδώ το παλιότερο ρεπορτάζ των Zoornalistas), ενώ ο Alpha συνεχίζει να προβάλει δυναμικά το νέο του πρόγραμμα με τη βεβαιότητα ότι ο σταθμός θα έχει συνέχεια.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.