Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιοι δημοσιογράφοι Alpha-Star παρακολουθούσαν τον Ν. Παππά στη Νέα Υόρκη;

Συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha, οι οποίοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ. Αυτή είναι η είδηση που μεταδίδεται από το ΑΠΕ το οποίο γράφει ακόμη ότι οι δυο δημοσιογράφοι πλαστογράφησαν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westing Grand Central και να χρεώσουν μικρογεύμα στο δωμάτιό του!
Προφανώς είχαν αποστολή να καταγράψουν κάθε κίνηση του υπουργού Επικρατείας αλλά γρήγορα κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα.
Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία. Σύμφωνα με το tribune.gr οι δυο δημοσιογράφοι είναι οι Θάνος Δημάδης και Δημήτρης Σουλτογιάννης

Μέχρι στιγμής η είδηση δεν ανέβηκε στα site των καναλιών που θα κατηγορηθούν για το μασκάρεμα…Είναι γνωστή η πολεμική, ειδικά από τον Alpha για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και το σφυροκόπημα στην κυβέρνηση για την επιλογή του Χρ. Καλογρίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.