Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ν. Παππάς: Η διαδικασία για τις άδειες συνεχίζεται κανονικά

«Προβλέψαμε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την ακύρωση κάποιου υπερθεματιστή, η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας την απόρριψη του αιτήματος του Ιω.. Καλογρίτσα για 48ωρη παράταση, ώστε να καταθέσει την πρώτη από τις τρεις δόσεις για την τηλεοπτική άδεια.
Με δήλωσή του στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1, ο υπουργός είπε συγκεκριμένα: «Αποδεικνύεται ότι έχουμε διοργανώσει ότι μια διαδικασία που έχει δικλείδες ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα».
Αναφορικά με την στάση της ΝΔ ο υπουργός Επικρατείας σχολίασε: «Συνεχώς σκάνε οι.. αντιπολιτευτικές βόμβες που προσπαθεί να βάλει στα θεμέλια των τηλεοπτικών αδειών. Με τέτοιο τρόπο πολιτεύεται η Νέα Δημοκρατία. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι τα δελτία ειδήσεων δεν είναι δελτία ενημέρωσης αλλά δελτία υπεράσπισης των συμφερόντων του κάθε ιδιοκτήτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.