ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Εισαγγελέας ελέγχει τα δάνεια του ΔΟΛ

Τον φάκελλο με τα τραπεζικά δάνεια του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη ζήτησε προ δεκαημέρου ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου προκειμένου να διαπιστώσει αν τεκμηριώνεται ποινικά αξιόποινη συμπεριφορά.
Και αυτό αφορά τόσο τις διοικήσεις των τραπεζών που χορήγησαν τα δάνεια όσο και την ιδιοκτησία του ΔΟΛ. Γενικώς οι οικονομικοί εισαγγελείς του ΣΔΟΕ ψάχνουν αυτό το διάστημα τα δάνεια των συστημικών τραπεζών προς ιδιοκτήτες ΜΜΕ, υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών» και πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος για τα επονομαζόμενα «θαλασσοδάνεια» σε συγκροτήματα του Τύπου.
Όπως μαθαίνουμε ο Παναγιώτης Αθανασίου ελέγχει τα τραπεζικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί σε όλες τις εταιρίες του Σταύρου Ψυχάρη τα οποία στον ΔΟΛ μόνο αγγίζουν τα.. 200 εκατομμύρια (από Εθνική, Alpha, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς).
Αλλά ας μην είμαστε αχάριστοι. Όλες οι επιχειρήσεις δεν παίρνουν δάνεια αυτά τα χρόνια; Ουρά οι τράπεζες. Βέβαια, μερικά μικρά μαγαζιά «φτύνουν αίμα» για να πάρουν μπλοκ επιταγών ακόμα και αν είναι 100% εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Εδώ, χρήματα βάζεις σε λογαρια

πηγή: e-tetradio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.