ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

24ωρη απεργία των τεχνικών στο Μega

Σε 24ωρη απεργία αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τεχνικοί που απασχολούνται στον τηλεοπτικό σταθμό Mega κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις. Η απεργία που εξαγγέλθηκε ξεκινάει από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (30/10) και τελειώνει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (31/10).
 Οι κινητοποιήσεις της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) ξεκίνησαν στο Mega από χθες με στάση εργασίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, που ειχε ως αποτέλεσμα να μην βγει το κεντρικό δελτίο ειδησεων της Πέμπτης.
Tα αιτήματα των τεχνικών είναι:
- Να μην προχωρήσει ο σταθμός σε απολύσεις.
- Να απέχει η εργοδοτική πλευρά από κάθε πίεση προς τους εργαζόμενους τεχνικούς για..  την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές.

Όχι στην κατάρτιση ατομικών συμβάσεων που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές.. των τεχνικών του σταθμού.
Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. επισημαίνει ότι αντιτίθεται σε κάθε προσπάθεια αλλαγής του νομικού καθεστώτος απασχόλησης των τεχνικών που απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου  χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.