Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Mε λένε Χάρη Οικονομόπουλο και είμαι δικηγόρος...

Πειρατές, παρένθετοι και απλήρωτοι
«Mε λένε Χάρη Οικονομόπουλο και είμαι δικηγόρος... Φιλοδοξία δική μου είναι να μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τις δουλειές μας αποτελεσματικά...» Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξεπλάγησαν όταν είδαν τον φερόμενο ως εκδότη της χρεοκοπημένης από τις ιδιοκτήτριές της εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», Χάρη Οικονομοπούλο να προλογίζει την προεκλογική διακαναλική συνέντευξη ενός σχηματισμού με την επωνυμία «∆ημοκρατικοί, Κοινωνία Αξιών, Κόµµα Πειρατών».
Ο «πειρατής της Μίνωος», όπως τον αποκαλούν πρώην εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν συμμετέχει στον συνδυασμό, εμφανίστηκε ως υπερασπιστής των δικαιωμάτων των πολιτών στην απασχόληση και ως πολέμιος της διαπλοκής και της διαφθοράς..
Ο Χ. Οικονομόπουλος στέκεται, λέει, στο πλευρό των εργαζομένων που έχουν απολυθεί.. απλήρωτοι από επιχειρήσεις που έκλεισαν!..  Είναι ο ίδιος άνθρωπος που με την παρένθετη εταιρεία Τρίτη Οψη, κοροϊδευε επί μήνες και τελικά άφησε απλήρωτους όσους εργαζόμενους πίστεψαν τα περί εξυγίανσης της «Ελευθεροτυπίας.
Το θέμα είναι με τι κριτήριο οι επικεφαλής των τριών κομμάτων επέλεξαν τον Χάρη Οικονομόπουλο για να προλογίσει την διακαναλική συνέντευξή τους.

πηγή:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.