ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

... ο Θ. Λιακουνάκος επικαλείται τους "3.500 εργαζομένους του"

Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο Λιακουνάκος από την ανακρίτρια 
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας, που αντιμετωπίζει  τις κατηγορίες της δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος
Της Σοφίας Σπίγγου  
Προθεσμία για την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε απο την ανακρίτρια διαφθοράς Βασιλική Μπράτη στην οποία βρέθηκε το πρωί ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, που συνελήφθη τελικά με ένταλμα για μίζα περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ από οff shore εταιρία (Ιντεράξιον) η οποία φέρεται να του ανήκει με τελικούς αποδέκτες τους Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιάννη Σμπώκο. 
Η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Θωμάς Λιακουνάκος αφορά στην προμήθεια ειδικών αεροσκαφών για έγκαιρη προειδοποίηση από την εταιρεία Ericson την οποία εκπροσωπούσε η εταιρεία AXON του κ. Λιακουνάκου.
Ο γνωστός επιχειρηματίας, εκτός του συγκεκριμένου εξοπλιστικού προγράμματος εμπλέκεται και κατηγορείται και σε άλλα δύο εξοπλιστικά που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ερευνών, την αγορά των αρμάτων Λέοπαρντ και το λεγόμενο ηλεκτρονικό πόλεμο, ενώ έρευνες για τα Λέοπαρντ συνεχίζονται από την Εισαγγελία Διαφθοράς με επικεφαλής την κυρία Ελένη Ράικου. 
H ανακοίνωση Λιακουνάκου 
Σε ανακοίνωσή του ο κ. Λιακουνάκος αναφέρει ότι "προκαλεί εύλογη εντύπωση, το γεγονός ότι επελέγη αυτή η «πρακτική» βεβιασμένης «απολογίας μου». Αναφέρει ότι πάντα ήταν στην διάθεση των δικαστικών αρχών, δεν έχει δωροδοκήσει ποτέ κρατικό αξιωματούχο και ότι όλη η επαγγελματική του δραστηριότητα ήταν ανέκαθεν διαφανής, νόμιμη και φορολογητέα στην Ελλάδα.

Ο κ. Λιακουνάκος υποστηρίζει ότι "εξομοιώνονται άδικα, πρόσωπα και πρακτικές, στον χώρο των εξοπλιστικών συμβάσεων και παραγνωρίζεται ότι εγώ, προσωπικά, καθώς και οι εταιρείες συμφερόντων μου, έχουμε υποστεί 155 φορολογικούς ελέγχους που διενήργησαν 594 ελεγκτές των φορολογικών αρχών από τους οποίους (ελέγχους) , ουδέποτε, προέκυψε κάτι επιλήψιμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο την τελευταία 15ετία έχουμε καταβάλει στο ελληνικό δημόσιο φόρους ύψους 155 εκατ. ευρώ".
Τέλος δηλώνει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η Δικαιοσύνη θα επιτελέσει στο ακέραιο το έργο της και θα αγνοήσει τις διάφορες Κασσάνδρες που πανηγυρίζουν, δημόσια, για τη σύλληψή του, αδιαφορώντας, όπως λέει, για τους 3.500 εργαζόμενους στις εταιρείες του και το μέλλον αυτών.
πηγή:anasigrotisi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.