Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Στα χέρια των απλήρωτων εργαζόμενων ο «Best 92.6»

Αίσιο τέλος για την πολύμηνη περιπέτεια των παιδιών που συμμετείχαν στο team του πολύπαθου ραδιοσταθμού «Best 92.6» των πτωχευμένων «Εκδόσεων Λυμπέρη».
Η συχνότητα περνάει κι επισήμως στα χέρια τους. Λαμπρά. Τους προσφέρεται, για να είμαστε ακριβείς και σύμφωνα με όσα αναφέρει η κείμενη νομοθεσία, «η δυνατότητα χρησιμοποίησης της άδειας». Και εγκρίνεται από το ΕΣΡ, εγκρίθηκε σήμερα, «η περιέλευση του σταθμού» σε αυτούς. Η συχνότητα του «Best 92.6», εκείνη που αν θυμάστε λίγο έλειψε να καταλήξει στο κράτος τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΡ κ. Ιωάννη Λασκαρίδη, την αίτηση αυτοδιαχείρισης στην ανεξάρτητη αρχή υπέγραψαν συνολικά 29 άτομα. O «Best 92.6» το τελευταίο διάστημα δεν εκπέμπει καν πρόγραμμα, ούτε μουσική δεν παίζει, παραμένει απλώς ανοιχτός ο πομπός του στον Υμηττό να εκπέμπει κενό.. σήμα.
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα όμως. Και τα... έξοδα. Είναι ικανοί οι πρώην εργαζόμενοι του σταθμού, έχουν τη δυνατότητα δηλαδή, αντέχουν, να «υλοποιήσουν» την άδεια του ΕΣΡ; Βέβαια, από τη σημερινή σημαντική απόφαση μέχρι την επιστροφή του Best στα FM πάντως, η απόσταση είναι πολύ μεγάλη. Σε αντίθεση με τους εργαζόμενους του «Flash 96» και του «Nitro 102.5» των οποίων η αίτηση επίσης εγκρίθηκε από το ΕΣΡ, αυτοί εδώ δεν διαθέτουν ούτε μηχανήματα στην κατοχή τους, ούτε στούντιο, ούτε πομπούς.
Σημειώστε και κάτι ακόμα: όσες αιτήσεις αυτοδιαχείρισης ένέκρινε έως τώρα το ΕΣΡ παραμένουν στο συρτάρι του Σίμου Κεδίκογλου. Ο κύριος υπουργός δεν έχει υπογράψει ούτε μία. Γιατί, άραγε;
e-tetradio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.