Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σοκ από την άγρια επίθεση νεοναζί σε δημοσιογράφο

Αναστάτωση στον δημοσιογραφικό κόσμο από την άγρια επίθεση γνωστών νεοναζί τραμπούκων εναντίον της Διονυσίας Λάγιου στο Περιστέρι. Η δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση από ομάδα θρασύδειλων φασιστοειδών, γνωστών στις αστυνομικές αρχές, για τις ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών.
Οι τραμπούκοι επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα εναντίον της Διονυσίας Λάγιου και αποπειράθηκαν να την πνίξουν, βρίζοντάς την ταυτόχρονα με χυδαίο τρόπο. Ευτυχώς η δημοσιογράφος και παρά το ότι δεν είχε καμία βοήθεια, κατάφερε τελικώς να ξεφύγει, σώζοντας τη ζωή της από την πρωτοφανή αγριότητα των φασιστοειδών.
Η Διονυσία Λάγιου είναι γνωστή στην κοινωνία του Περιστερίου για τον προσωπικό της αγώνα..
κατά των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας και τις άθλιες συνθήκες εργασίας στις παράνομες βιοτεχνίες της περιοχής τις οποίες κατ’ επανάληψη έχει καταγγείλει επώνυμα μέσα από τις στήλες της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ».
Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την επίθεση και ζητάει από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για το γεγονός, να πράξει τα αυτονόητα ώστε να τερματιστεί η δράση της συγκεκριμένης ομάδας και τα μέλη της να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.