Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Απεργία στα ΜΜΕ του Π. Κυριακίδη

                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σωματείων
Τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ και ΕΦΕ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ESPRESSO» και «ATHENS NEWS», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH» από τις 16.00 της Δευτέρας, 3 Σεπτεμβρίου έως τις 16.00 της Τρίτης, 4 Σεπτεμβρίου 2012.
Οι Ενώσεις αντιμετωπίζουν την παράνομη, παρελκυστική και αντεργατική συμπεριφορά της ιδιοκτησίας των εφημερίδων « ESPRESSO » και « ATHENS NEWS », της ιστοσελίδας « espressonews . gr » και του ραδιοφωνικού σταθμού « FLASH », η οποία δεν καταβάλλει τις οφειλόμενες δεδουλευμένες αποδοχές των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου και την εξόφληση του επιδόματος αδείας των συναδέλφων .
Οι Ενώσεις ζητούν:
* την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων μας δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών τύπου και φωτορεπόρτερ.
  •  
  • Επίσης, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων καλούν όλους τους εργαζόμενους στις εφημερίδες «ESPRESSO» και «ATHENS NEWS», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr», στον ραδιοφωνικό σταθμό « FLASH » και στον τηλεοπτικό σταθμό «SUNNY CHANNEL» σε συνέλευση αύριο Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) προκειμένου να συζητήσουμε για τις περαιτέρω δυναμικές κινητοποιήσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.