Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

5ήμερη απεργία στον ραδιοσταθμό «ALPHA 98,9»

                     Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ, μετά την μη προσέλευση της εργοδοτικής πλευράς του ραδιοσταθμού Alpha 98,9 στον δημόσιο διάλογο στον ΟΜΕΔ, όπου προσκλήθηκε από την Ένωσή μας προκειμένου να απαντήσει στις καθυστερήσεις πληρωμής των δεδουλευμένων, στις εκδικητικές απολύσεις τεχνικών, στο κλίμα τρομοκρατίας εναντίον των εργαζομένων, αποφάσισε να προχωρήσει στην κήρυξη: 5ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 6.00η της Τετάρτης 19ης Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι και την 06.00η ώρα της Δευτέρας 24ης Σεπτεμβρίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA 98,9».
Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού « ALPHA 98,9» να σταματήσει την τακτική της παραβίασης της ΣΣΕ μας και των τρομοκρατικών πιέσεων στους εργαζόμενους.
Καλούμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Πολιτεία να παρέμβουν δραστικά, ώστε να σταματήσει το φαινόμενο της καθυστέρησης στην καταβολή των δεδουλευμένων από την εργοδοσία και των εκδικητικών απολύσεων που παραβιάζουν κατάφωρα το γράμμα, αλλά και το πνεύμα των αποφάσεων των αρμόδιων φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.