Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των δημοσιογράφων στον ΞΕΝΙΟ

Η διοίκηση του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του σταθμού, κ. Τριαντάφυλλος Χαραλαμπίδης, δεν υπογράφει τα εκκαθαριστικά των εργαζομένων για το 2011, (για τα ποσά που καταβλήθηκαν, αυτό το διάστημα) .
Με αυτό τον τρόπο οι ήδη άγρια ταλαιπωρημένοι εργαζόμενοι του Ξένιου έχουν (ένα ακόμη) σοβαρό πρόβλημα, για την κάλυψη των τεκμηρίων, στη φορολογική τους δήλωση.
Παράλληλα, όπως ενημερώνει ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων Κώστας Γεωργακόπουλος, οι δημοσιογράφοι που διατηρούν "μπλοκάκι", το οποίο δεν έχουν χρησιμοποιήσει καθόλου (δηλ. δεν έχουν κόψει απόδειξη) για το 2011, καλούνται να πληρώσουν τέλος επιτηδεύματος 500 ευρώ!!!

Το μόνο "ευχάριστο" (αν μπορούμε να το πούμε έτσι), στην όλη υπόθεση, είναι ότι αναγνωρίζονται οι οφειλές προς τους εργαζόμενους, τις οποίες και αναλάμβάνει πλέον ο Δήμος Φυλής. Το πότε θα καταβληθούν οι οφειλές είναι …άλλου παπά ευαγγέλιο.
Εν τω μεταξύ, σε ότι αφορά το σταθμό, μετά τη λύση ακολουθεί η εκκαθάριση. Το θέμα της μεταφοράς των εργαζομένων, στο Δήμο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα μεταφερθούν όλοι οι δημοσιογράφοι, με τα ασφαλιστικα τους δικαιώματα (βλ. ταμεία), σε θέσεις σε γραφεία τύπου, ή αν αυτό θα συμβεί για ορισμένους και οι υπόλοιποι θα γίνουν, θέλοντας και μη (λόγω του φόβου της ανεργίας) δημοτικοί υπάλληλοι. 
Πηγή:ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.