Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΚΡΙΣΙΜΗ για τις περαιτέρω εξελίξεις η συνεδρίαση του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ που πραγματοποιείται σήμερα στις 11.00 π.μ.


Καλείται η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ μέσα σε ένα εκρηκτικό περιβάλλον με καταδικαστέες ακρότητες, που έλαβαν χώρα στην Γεν. Συνέλευση, συντεταγμένα και με αίσθημα ευθύνης έναντι χιλιάδων συναδέλφων μας, να δώσει διέξοδο και να υλοποιήσει άμεσα τις αποφάσεις της Γεν. Συνέλευσης και την προκήρυξη διεξαγωγής  αρχαιρεσιών το συντομότερο, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η απαίτηση της Γεν. Συνέλευσης και η αποδοχή της από τις συνδικαλιστικές Ενώσεις του Κλάδου, για άμεση διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου, με την ενεργή συμμετοχή των Ενώσεων (που επιμελώς δεν προσδιορίζεται με σαφήνεια στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Προεδρείο της ΕΠΗΕΑ παρά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου) την καθιστά εκ των πραγμάτων επιβεβλημένη, ασχέτως  από την εισαγγελική διερεύνηση.
Το Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ θεωρεί ότι στην παρούσα χρονική συγκυρία δεν εξυπηρετεί η μονομερής παραίτηση των δυο εκπροσώπων μας στο Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ.

Σε αναμονή εξελίξεων μετά από τη συνεδρίαση του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ  που αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.