Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Τέλος η ανοχή των εργαζομένων & στα «αριστερά»αφεντικά που αυθαιρετούν…

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ Ρ/Σ "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ"
Η απόφαση  για απεργιακές κινητοποιήσεις , της συντριπτικής πλειοψηφίας στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου και ώρα 15.00 μ.μ στο ραδιοφωνικό σταθμό του Συνασπισμού  «ΚΟΚΚΙΝΟ  ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM 105.5»υπερκέρασε εκ’ των πραγμάτων την « προοδευτική»άποψη ότι: «δεν απεργούμε στα κομματικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ».
Από το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ στη τελευταία Γεν. Συνέλευση των εργαζομένων στο ΚΟΚΚΙΝΟ ,παρευρέθη η συνάδελφος Αντιπρόεδρος Νανά Νταουντάκη.Απο την ΕΠΗΕΑ ο συνάδελφος Σταμάτης Πρωτολάτης και Παναγιώτης Σκουτέρης .

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αντιδρώντας στην αδικαιολόγητη και αντεργατική καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»
αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 13 Μαρτίου έως τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 14 Μαρτίου 2012.
ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ:
• Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και καθυστερούμενων οφειλών στους εργαζόμενους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους.
 Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους συναδέλφους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους του ραδιοσταθμού «ΚΟΚΚΙΝΟ» αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για τους τεχνικούς του ραδιοσταθμού «ΚΟΚΚΙΝΟ» για αύριο Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 από τις 6πμ μαζί με τις Ενώσεις των συναδέλφων μας: ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.