Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Όλοι στο Σύνταγμα 13 Μάρτη: Ενάντια σε κλεισίματα, απολύσεις, απλήρωτη εργασία

Συναυλία συμπαράστασης στους εργατικούς αγώνες οργανώνει ο Συντονισμός ενάντια στα κλεισίματα, τις απολύσεις και την απλήρωτη εργασία την Τρίτη 13 Μάρτη στο Σύνταγμα στις 6 το απόγευμα. Στη συναυλία μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή για να παίξουν τα Υπόγεια Ρεύματα, η Ρωμιοσύνη, οι MOTIVO 4.
Η συναυλία συμπαράστασης και συντονισμού έρχεται ως συνέχεια μετά τον πολύμηνο αγώνα (μαζί με τις Πανεργατικές Απεργίες) στον οποίο βρίσκονται μια σειρά από χώροι. Θα δώσει νέα ώθηση και καλύτερες δυνατότητες για συνεργασία ανάμεσα στα κομμάτια που παλεύουν. Ταυτόχρονα, θα είναι ευκαιρία να μπουν και άλλοι εργατικοί χώροι σε αυτή την προσπάθεια.
Η Ελευθεροτυπία έχει δώσει τον τόνο όσον αφορά τον έλεγχο των εργαζόμενων των ΜΜΕ πάνω στην ενημέρωση. Έχει βγάλει ήδη δύο απεργιακά φύλλα που έγιναν ανάρπαστα. Οι πιέσεις όμως πάνω στους εργαζόμενους είναι και εκεί υπαρκτές. Παρόλα αυτά έχουν καταφέρει να συνεχίσουν με πλειοψηφικές αποφάσεις απέναντι στις προτάσεις της Τεγοπουλου για επιστροφή στη δουλειά με μισθούς πείνας. Η συμπαράσταση από τους υπόλοιπους εργαζόμενους θα δώσει νέα δύναμη στην προσπάθεια να κυκλοφορεί μόνιμα η Ελευθεροτυπία ως η εφημερίδα των εργαζόμενων της.
Το Alter είναι αντίστοιχο παράδειγμα καθώς είχε θορυβήσει τους βαρώνους των μίντια με το απεργιακό πρόγραμμα του. Είναι και αυτός ο αγώνας σε κρίσιμη φάση καθώς ο Κουρής έχει ρίξει το σήμα του καναλιού από τον Υμηττό και την Πάρνηθα. Ο καλύτερος συντονισμός μπορεί να δώσει τη δυνατότητα για μια διαδήλωση εργαζόμενων των ΜΜΕ και συμπαραστατών που θα «σηκώσει» το σήμα του σταθμού. Με αυτόν τον τρόπο θα δυναμώσει το στρατόπεδο των εργαζόμενων για να νικήσουν.

ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.