Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

8ωρη στάση εργασίας και 48ωρη απεργία στον ρ/σ «SΕΝΤRΑ FM»

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 8ωρης στάσης εργασίας των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA 103,3 FM» από τις 17.00 της Παρασκευής, 16 Μαρτίου 2012 έως την 01.00 π.μ του Σαββάτου, 17 Μαρτίου 2012 και 48ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ το πρωί του Σαββάτου, 17 Μαρτίου 2012 έως τις 06.00 π.μ το πρωί της Δευτέρας, 19 Μαρτίου 2012.
Οι εργαζόμενοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με την κατάφωρα παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική τακτική των «μηνιαίων εκκαθαρίσεων», που ακολουθεί η εργοδοσία του Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ». Έτσι η εργοδοσία προχώρησε σε νέες απολύσεις και ειδικότερα, ενός συναδέλφου τεχνικού, μέλους της ΕΤΕΡ και τριών δημοσιογράφων, του Κωνσταντίνου Μπελιά, της Ξανθίππης Γιαννάκου και της Έλενας Κεφαλά αλλά και μιας διοικητικού υπαλλήλου, της Ελευθερίας Αβραμίδου.
Οι Ενώσεις ζητούν:
Την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων συναδέλφων.
Να σταματήσει αμέσως η τακτική των εκκαθαρίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.