Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο οδηγός του καλού εργαζομένου

Απείρου κάλους ισχυρισμούς ακούσαμε από τον υπεύθυνο προγράμματος του ραδιοφωνικού Αντ1, στην ένδικη διαδικασία προσβολής απεργίας της ΕΤΕΡ. Ο οδηγός του καλού εργαζομένου της νέας εποχής κατά τον εκκολαπτόμενο διευθυντή:
Αναδημοσίευση απο Financial Crimes
  • Δεν παντρεύεται
  • Δεν κάνει παιδιά
  • Δεν συνδικαλίζεται
  • Δεν έχει προϋπηρεσία
  • Και είναι τουλάχιστον πεντατάχυτος.
Ο μη πληρών τα παραπάνω έχει πρόβλημα. Η ανεργία θα τον ζώσει. Είναι σκληρός, λέει ειδήσεις, είναι υπεύθυνος προγράμματος, κρίνει δημοσιογράφους, τεχνικούς και υπαλλήλους και κάνει τα πρώτα του στελεχικά βήματα. Με την πεντατάχυτη διαδικασία κουράζεσαι και δεν έχεις χρόνο ούτε για γάμους, ούτε για παιδιά, ούτε για συνδικαλισμούς και τέτοια. Βοηθήστε τον συνδικαλισμένο στην ΕΠΗΕΑ διευθυντή προγράμματος του Αντ1. Να τον χαίρεστε.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
Mάθαμε ότι ο εν λόγω "αστέρας" που άφησε εμβρόντητη την πρόεδρο του δικαστηρίου, με τα όσα είπε, συντάσσει (αν και μέλος της ΕΠΗΕΑ) ειδήσεις και τις εκφωνεί στο δελτίο ειδήσεων του Ρυθμού. Για την ωμή παραβίαση της ΣΣΕ της ΕΣΗΕΑ , με σύνταξη ειδήσεων από μέλος της ΕΠΗΕΑ, σκοπεύει ο ρεζίλης πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ (και ο άλλος ο δικός του στο ΔΣ που δουλεύει στον Αντ1) να αντιδράσουν?
Η ΕΠΗΕΑ σκοπεύει να κάνει κάτι (κανένα πειθαρχικό για παράδειγμα), ή οι δημοσιογράφοι εκτός από ρεπορτάζ να αρχίσουμε να σηκώνουμε τα τηλέφωνα, να δουλεύουμε στα λογιστήρια και να δημιουργούμε συνθήκες όπου θα "περισσεύουν" οι διοικητικοί?
Και όπως γράφει ο ίδιος ο Σ.Σ (μέλος της ΕΠΗΕΑ θυμίζουμε) στο βιογραφικό του στο www.rytmosfm.gr "11 χρόνια έμεινε στον Antenna Radio μέχρι που τον ψάρεψε ο Φίλιππος Ταλάντης, για να γράφει και να εκφωνεί τα δελτία ειδήσεων του Ρυθμού 949".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.