Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Συνέλευση εργαζομένων στο ALTER.

ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ – παρουσία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στη συνέλευση των εργαζομένων στο ALTER.
Σοβαρές καταγγελίες από τη Συντονιστική Γραμματεία του ΔΙΚΤΥΟΥ για το μονοπαραταξιακό προεδρείο της ΕΠΗΕΑ , όπου προκήρυξε απεργιακές κινητοποιήσεις (11/2/2011) & (16/02/2011) χωρίς απόφαση Δ. Συμβουλίου, ούτε καν στοιχειώδη ενημέρωση των μελών του, παρά την επίκληση του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ALTER για ενημέρωση όλων των μελών του Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ.
Αυταρχικές – γνωστές εκφάνσεις και θεσμικές παρεκτροπές για να αναχαιτιστεί το κλίμα οργής χιλιάδων εργαζομένων στα ΜΜΕ, που νιώθουν εντελώς ανυπεράσπιστοι από τις πρακτικές του εργοδοτικού συνδικαλισμού στο κλάδο μας.Το ΔΙΚΤΥΟ χαιρετίζει την αγωνιστική συνέλευση όλων των εργαζομένων ακόμα και των συναδέλφων που δεν εκπροσωπούνται από Ενώσεις στο ALTER (για πρώτη φορά) και στηρίζει την κλιμάκωση του αγώνα και τη ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ δίωξη διευθυντικών στελεχών του σταθμού μελών της ΕΠΗΕΑ που με ποικίλους τρόπους εναντιώθηκαν στη διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων των εργαζομένων του σταθμού.
(Η Κα Γοργόλη από το ALTER και ο Κος Σταμούλης Στυλ. από τον ΑΝΤ1, πρέπει άμεσα να παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό).
Η μονοπαραταξιακή πλειοψηφία της ΕΠΗΕΑ θα συνεχίζει να τους καλύπτει;
Αναδημοσίευση από Financial Crimes.
Mαζική και ζωντανή ήταν η συνέλευση των απεργών στο ALTER, όπου συμμετείχαν εργαζόμενοι από όλες τις ειδικότητες. Tην εμπειρία του ΔΟΛ παρουσίασαν συνάδελφοι από την ΕΠΗΕΑ που επισκέφτηκαν τους απεργούς και συγκεκριμένα η Γιάννα Σακελαρίου (εργασιακός εκπρόσωπος ΕΠΗΕΑ) και οι Σταμάτης Πρωτολάτης και Παναγιώτης Σκούτερης, μέλη του ΔΣ της ΕΠΗΕΑ. Και οι τρείς συνάδελφοι, είναι από το "δίκτυο αλληλεγγύης και παρέμβασης" που δραστηριοποιείται στην ΕΠΗΕΑ. Από μια πρώτη ενημέρωση που έχουμε, υπάρχει για την Παρασκευή συνάντηση με την εργοδοσία, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν διάθεση για κλιμάκωση, μπροστά στον συνεχή εμπαιγμό τους και τις καθυστερήσεις πληρωμών. Σε αρκετούς συναδέλφους μοιράστηκε πριν τη συνέλευση και το νέο τεύχος νο 48 των Financial Crimes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.