Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο

Το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο
και ο Καρούντζος στον ΕΔΟΕΑΠ.
Σκηνές ρόκ από από την Καλαμάτα έζησε σήμερα το κτίριο του ΕΔΟΕΑΠ με κραυγές Καρούτζου εναντίον όσων αρνήθηκαν να ψηφίσουν την πρόταση του ώστε διάδοχος του Μ..........( άρωμα από σάπια κοτόπουλα Αλληλεγγύης) ως τηματάρχης εσόδων ( ΌΛΟ ΤΟ ΧΡΉΜΑ) να προληφθεί ο ταμίας της ΕΠΗΕΑ Δημήτρης Τόλης .
Πρόκειται για επιλογή του εξαιρετικού κυρίου Γκανά προέδρου της ΕΠΗΕΑ και χρόνια οικονομικού διευθυντή της Αυγής αλλά ταυτόχρονα ιδιοκτήτη χρηματιστηριακής εταιρίας, που την έκλεισε η Κεφαλαιαγορά..
Πριν από τρείς μήνες ο Μ.............. που είναι της παρέας Γκανά
έκανε ξαφνικά σκόντο στην αποζημίωση που ζητούσε.....................euro προκειμένου να φύγει Αλλά ήταν σχέδιο. Στη θέση του ήθελαν να σπρώξουν τον Τόλη, ταμία του ΔΣ της ΕΠΗΕΑ, ο οποίος όμως εργάζεται και στη διαχείριση της εφημερίδας «Χρυσή Αγγελία», που κανείς δεν ξέρει τι κάνει με το αγγελιόσημο.
Τον συγκεκριμένο υποψήφιο πρότειναν Καρούντζος –Χριστόπουλος-Μιχαλακούκος. Και μαζί με τον ΓΓ του ΕΔΟΕΑΠ , που μόλις προχθές του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από την ΕΣΗΕΑ για την υπόθεση Κεδίκογλου ψήφισαν η γνωστή κυρία Ελένη, ο Καταιφτσής από την Θεσσαλονίκη και η άλλοτε ιδιαίτερα του Τσίγκα στο MEGA.
Αντίθετοι ήταν μόνο η Χριστοδουλίδου και ο Αγγέλης και αρνήθηκε να ψηφίσει και ο Σόμπολος.
Είναι η πρώτη φορά που φαίνεται πώς ο Γκανάς , εκπρόσωπος μια θλιβερής συνιστώσας του Σύριζα , που πολύ έχει ενοχλήσει την Κουμουνδούρου, παίζει ανοιχτά με τα παιδιά του Μπαλτάκου στην ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ και με την Ελένη του PSI.
Άσε την υπόθεση Νεστορίδη από την Θεσσαλονίκη που διόρισε τον εαυτό του και επειδή εκκρεμεί ψάχνει για πλυντήριο , που μάλλον λέει βρέθηκε σε μια εταιρία του Δήμου Θεσσαλονίκης, όχι επι Παπαγεωργόπουλου. Τώρα στις μέρες του Μπουτάρη.
Και μετά ψάχνουν οι δημοσιογράφοι τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ. Και πόσα χρωστάνε διαφημιστές και άλλοι από το αγγελιόσημο.
Η λύση στο κουίζ βρίσκεται κάπου στο ΚΑΤΑ ΜΆΡΚΟΝ (Γκανά) ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ. Εκτός και αν κάποιος τους αρχίσει όλους με το φραγγέλιον.
Αναδημοσίευση απο: ΚΟΝΤΡΑΡΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΑ  ΠΡ. Δ.Σ ΕΔΟΕΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.