Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

το σύστημα δεν αντέχει, τους πήραμε χαμπάρι.

Πολιτικό ζήτημα που μαθηματικά θα τροφοδοτήσει κοινωνικές εντάσεις και ανατροπές στο σύστημα εξουσίας, δημιουργεί η απόφαση των επικεφαλής της τρόικας κκ. Σερβάας Ντερούζ (ΕΕ), Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) να ανακοινώσουν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο ότι η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να υλοποιήσει έως το 2015 σχέδιο ιδιωτικοποιήσεως κρατικής περιουσίας ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.
 Η κυβέρνηση υποτίθεται ότι θύμωσε με τη γραμμή της τρόϊκας, αλλά ποιός την πιστεύει; Το οικονομικό αδιέξοδο συνεχίζεται και δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακά τρίκ, με τους προπανδιστές στα δελτία ειδήσεων και με άφθονο κουτόχορτο από τα  ΜΜΕ. Ο πόλεμος με τους δανειστές-τοκογλύφους, με την οικονομική εξουσία της χώρας και το πολιτικό τους προσωπικό, είναι αναπόφευκτος. Τα φτωχά, τα φτωχοποιούμενα στρώματα και ιδίως η άνεργη, δίχως ελπίδες πια, νεολαία θα έρθουν αναπόφευκτα στο προσκήνιο δυναμικά.
Οσους “φράχτες” και να υψώσουν αυτοί που “τα φάγανε μαζί” και τα έστειλαν στις ελβετίες, όσα ΜΑΤ και μαντρόσκυλα και να προσλάβουν, το σύστημά τους δεν αντέχει. Τους πήραμε χαμπάρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.