Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει φακέλωμα και τρομοκράτηση εργαζομένων

Για φακέλωμα και τρομοκράτηση των εργαζομένων καταγγέλλει η ΠΟΣΠΕΡΤ τη διοίκηση της ΕΡΤ, με αφορμή την πρόσκληση προς του εργαζομένους να καταθέσουν δήλωση που αφορά την επιλογή..
του σωματείου τους και τις συνδρομές τους.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αυτή η απαράδεκτη ενέργεια της διοίκησης καταδεικνύει γι’ άλλη μια φορά τις προθέσεις της για χειραγώγηση του συνδικαλιστικού κινήματος και την απαξίωσή του.
Και αυτό γιατί «η πλειοψηφία των συναδέλφων έχει αποφασίσει, έχει δώσει εξουσιοδοτήσεις στα σωματεία που εκπροσωπείται και αυτά με την σειρά τους τα έχουν καταθέσει στη διοίκηση εκ του λόγου αυτού γίνονται και οι παρακρατήσεις σήμερα».
Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί τους εργαζομένους να μην καταθέσουν καμιά δήλωση αφού η απαίτηση της διοίκησης είναι καταχρηστική και παράνομη.
«Οι αντιδημοκρατικές ενέργειες της διοίκησης - και μάλιστα παραμονή εκλογών σωματείων - αποσκοπούν στη τρομοκράτηση των εργαζομένων και έμμεση επέμβαση στη βούληση και στην ελεύθερη έκφρασή τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.