Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Αγριεύουν τα πράγματα στον Ομιλο Σαββίδη

Δεν γίνεται να χρησιμοποιείς υλικά του χθες για να προσεγγίσεις το αύριο
Αγριεύουν τα πράγματα στον μιντιακό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη. Οσοι συνομιλούν απευθείας μαζί του, λένε οτι τα νεύρα του έχουν χτυπήσει ταβάνι με όσα γίνονται - ή δεν γίνονται - στο πολυδάπανο OPEN. Κάποιοι υψηλά ιστάμενοι δεν θα κοιμούνται καλά τελευταία. 
**
Αντιθέτως ο πάμπλουτος ομογενής..
εκ Ρωσίας αναγνωρίζει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την ανάκαμψη του "Εθνους" μετά απο το κακό ξεκίνημα τον Σεπτέμβριο του 2017. Τα πρώτα δείγματα, και για το ημερήσιο και για το κυριακάτικο φύλλο, είναι αρκούντως θετικά.
**
Πάντως ο Σαββίδης είναι της... προθεσμίας. Μετά την διορία που λένε ότι είχε δώσει στο ημερήσιο του ΕΘΝΟΥΣ για να ανεβάσει τις κυκλοφορίες του, τώρα λένε ότι έδωσε περιθώριο στα στελέχη του (πάλαι ποτέ φιλόδοξου) OPEN μέχρι τα... Χριστούγεννα για να ανεβάσουν τα νούμερα.
 ***
Κάποιοι στα Σπάτα τραβάνε τα μαλλιά τους και αντιλέγουν (σωστά) ότι μέσα σε λίγες ημέρες δεν μπορεί να ανέβει κανένα... νούμερο. Κι αυτό γιατί για να αποκτήσει ένα κανάλι τους τηλεθεατές του χρειάζεται χρόνος, κόπος και χρήμα. Και μπορεί τα δύο τελευταία να περισσεύουν, το πρώτο όμως;
***
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το OPEN ξεκίνησε το πρόγραμμά του (ενημερωτικό και ψυχαγωγικό) την ώρα που τα άλλα κανάλια είχαν ξεκινήσει κανονικά και οι τηλεθεατές τα είχαν βάλει στο... πρόγραμμά τους.
***
Eπίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε κι αυτό που έγραψε ο Χρ. Ξανθάκης: Το Open θα καταγράφει χαμηλά νούμερα όσο θα χρησιμοποιεί υλικά του χθες για να προσεγγίσει το αύριο. Δεν υπάρχει κανένα «μέσο» με μεγαλύτερη αδράνεια από την τηλεόραση και άμα δεν ταράξεις τα νερά με κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο, συγκλονιστικό και φρέσκο, θα περιμένεις πάρα πολύ για να σε βάλει στο καρνέ του ο τηλεθεατής.

Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.