ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Όλες οι συνδικαλιστικές ενώσεις στη Βουλή για τον ΕΔΟΕΑΠ!

Κυριολεκτικά στο παραπέντε κόβεται το δάνειο του ΕΦΚΑ προς τον ΕΔΟΕΑΠ! Μια απόφαση -σόκ για 18.000 ασφαλισμένους που μένουν χωρίς ασφάλιση, στον αέρα.  Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η πάρεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα κόψει το δάνειο του ΕΦΚΑ στον ΕΔΟΕΑΠ. Η υπουργός Εργασίας Ε. Αχτσιόγλου η οποία υποτίθεται πως δεσμεύτηκε τουλάχιστον για το δάνειο, αποκοιμίζοντας τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ αλλά και τους συνδικαλιστές, βρίσκεται στη Βουλή. Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ βρίσκεται σε ανοιχτή συνεδρίαση και καλεί όλες τις συνδικαλιστικές ενώσεις να πάνε τώρα στη Βουλή αφού η υπουργός Εργασίας δεν απαντά για τις διαρροές που γίνονται από το πρωί.
Πρακτικά αν κοπεί το δάνειο των 10 εκατ. ευρώ από τον ΕΦΚΑ στον ΕΔΟΕΑΠ και ενώ η διοίκηση του έχει αποδεχθεί τις εγγυήσεις που έδωσε το ταμείο των ΜΜΕ, σημαίνει πως κάποιοι έχουν οργανωμένο σχέδιο για να κλείσει άμεσα ο Οργανισμός υγείας και επικούρισης.
Η κατάσταση είναι κρίσιμη και απαιτείται άμεσα κινητοποίηση των συνδικαλιστών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.