ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Νέα 24ωρη απεργία στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο»

Nέα 24ωρη απεργία για όλους τους δημοσιογράφους,  τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, οι οποίοι εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», από τις 6 π.μ. της Πέμπτης, 6 Ιουλίου 2017 έως τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 7 Ιουλίου 2017. Την απεργία κήρυξαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ ζητώντας να καταβληθούν οι δεδουλευμένες αποδοχές του Μαΐου και του Ιουνίου 2017 στους εργαζόμενους.
Την ίδια ώρα η απεργία στα Μέσα του Φώτη Μπόμπολα συνεχίζεται καθώς η εργοδοσία οφείλει.. στους εργαζόμενους δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στους μισθούς των μηνών Ιανουαρίου 2017, Φεβρουαρίου 2017, Μαρτίου 2017, Απριλίου 2017, Μαΐου 2017 και Ιουνίου 2017. Τα Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΦΕ  ζητούν την καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.