Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Οι εργαζόμενοι στον “Ξένιο” σύστησαν εταιρεία αυτοδιαχείρισης


Στην ίδρυση του διάδοχου φορέα του Ξένιου 94.3, προχώρησαν την 20η Απριλίου οιεργαζόμενοι-ιδιοκτήτες του ραδιοφωνικού σταθμού. Η εταιρία «Ράδιο Αττικής Πρώτο Πλάνο ΙΚΕ» με διακριτικό τίτλοκαταχωρήθηκε στα μητρώα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά την αμέσως επόμενη μέρα, και θα έχει πλέον το δικαίωμα διαχείρισης της συχνότητας των 94.3 – με τη «βοήθεια» της σχετικής απόφασης της Σοφίας Βούλτεψη, που ενέκρινε την μεταφορά του φορέα όλων των αυτοδιαχειριζόμενων ραδιοσταθμών.
Οι εργαζόμενοι του Ξένιου, οι οποίοι παράλληλα εξακολουθούν να βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με τονδήμο Φυλής για οφειλόμενα και αποζημιώσεις, αναρτώντας την σχετική απόφαση στην σελίδα τους στο facebook σημείωσαν ότι:
«Οι “παράνομοι” εργαζόμενοι του ΞΕΝΙΟΥ,βάσει σχετικού νόμου και ανακοίνωσης δικαιώματος χρήσης του απο αυτούς στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως,ίδρυσαν πλέον την εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο: ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM STEREO. Συνεχίζουμε με πράξεις,αφού είμαστε αναγκασμένοι, να αποδεικνύουμε σε κάποιους συνεχώς ότι, δεν είμαστε ελέφαντες…συνεχίζουμε τον επίπονο και μακροχρόνιο δικαστικό μας αγώνα,και τώρα που φτάνουμε σιγά-σιγά στο τέλος του, μετά και την εκδίκαση της έφεσης που έγινε (21-4-2015),θα δούμε στο τέλος την σούμα του λογαριασμού!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.