Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ποιοι υπονομεύουν των αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ;

Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ-ΠΟΕΠΤΥΜ ζητάει την αναβολή της κοινής συνεδρίασησς του Δ.Σ της ΠΟΕΠΤΥΜ με τα πρωτοβάθμια σωματεία της, που προγραμματίστηκε  με πρωτοβουλία του προεδρείου την ίδια μέρα και ώρα με το πανεργατικό συλλαλητήριο, που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ – ΠΟΣΠΕΡΤ, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 στις 6 μ.μ. έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΕΠΤΥΜ
(με την παράκληση να πρωτοκολληθεί)
Συνάδελφοι, θέλαμε να  υπενθυμίσουμε  ότι την Παρασκευή 7 Νοέμβρη , 6.30μ.μ. πραγματοποιείται συλλαλητήριο έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ από τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ και κάτω από την ομπρέλα των ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΣΥ.
Προτείνουμε να αναβληθεί το Δ.Σ. που έχει οριστεί από το προεδρείο μας την ίδια μέρα και ώρα , να βγει ανακοίνωση στήριξης και συμμετοχής προς όλους τους συναδέλφους-διοικητικούς,  προκειμένου  η Ομοσπονδία μας να συμμετάσχει εμπράκτως στο αγωνιστικό συλλαλητήριο ενάντια στις απολύσεις και ενάντια στην καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων όλων μας. Η προσπάθεια της κυβέρνησης  στέλνοντας τα ΜΑΤ πριν ένα χρόνο  να  εκδιώξει και να φιμώσει τους συναδέλφους μας έχει αποτύχει μέσα από τη συνεχιζόμενη αντίσταση των αγωνιζόμενων εργαζομένων στο ertopen.com, την ΕΤ3, τους περιφερειακούς σταθμούς.
Η νίκη τους είναι νίκη όλων των εργαζομένων . Στηρίζουμε τον αγώνα τους σε όλες τις φάσεις του μέχρι την τελική νίκη.
Για το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.