Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

«Μπορείτε να απεργείτε μόνον τις καθημερινές, παρακαλώ;»

Νουθεσίες με περισσό θράσος απευθύνει η εργοδοσία του «Αγγελιοφόρου» προς τους απλήρωτους εργαζόμενους. Τους ζητάει να απεργούν μόνον τις καθημερινές και όχι σε ημέρες που παρεμποδίζεται η έκδοση του φύλλου της Κυριακής!..
Στην ευρεία ενημερωτική συνάντηση, που έγινε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία της εκδότριας εταιρίας, στη Θεσσαλονίκη, ο νεόκοπος γενικός διευθυντής, Παντελής Χαλβατζάκης, ζήτησε από τα μέλη όλου του προσωπικού  να αναθεωρήσουν την απόφασή τους για την επικείμενη απεργία, που είχαν ήδη εξαγγείλει τα αρμόδια συνδικαλιστικά σωματεία και η οποία έχει αρχίσει από σήμερα το πρωί σε όλα τα ενημερωτικά μέσα του «Αγγελιοφόρου».
«Κάνω έκκληση στη λογική σας και σας παρακαλώ να απεργείτε κάθε Δευτέρα ή Τρίτη και όχι την Πέμπτη ή την Παρασκευή, γιατί έτσι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει η έκδοση της Κυριακής! Κάθε φορά.. που δε βγαίνει το κυριακάτικο φύλλο, λόγω απεργίας, χάνουμε έσοδα από διαφημίσεις και περιορίζονται οι εισπράξεις μας», είπε ο κ. Χαλβατζάκης.
Οι προκλητικές προτροπές της εργοδοσίας έρχονται την ώρα που οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί Τύπου και οι διοικητικοί υπάλληλοι του «Αγγελιοφόρου» έχουν να αντικρίσουν το… χρώμα του χρήματος από τον Ιούλιο του 2014 και πολλοί απ΄ αυτούς υποχρεώνονται να ζουν με δανεικά από φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Γι ΄ αυτό, άλλωστε, κατέρχονται  σε νέα 48ωρη απεργία, που λήγει το πρωί του Σαββάτου.
- διαβάστε περισσότερα στο agelioforum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.