Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Σ.Υ

Συνεδρίασε χθες, Παρασκευή το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 5ης Οκτωβρίου 2014 του 7ου Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, με μοναδικό θέμα τη συγκρότησή του σε σώμα.
Μετά από μυστική ψηφοφορία εξελέγησαν:
Πρόεδρος: Δημήτρης Κουμπιάς
Α’ Αντιπρόεδρος: Νίκος Καρράς
Β’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Τσιγκλιφύσης
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Σαββίδης
Έφορος: Νέλλη Κατσαμά
Δεν εξελέγησαν, επειδή δεν έλαβαν την απαιτουμένη από το Καταστατικό απόλυτη πλειοψηφία, Οργανωτικός Γραμματέας και Ταμίας. Οι ψηφοφορίες για τη συμπλήρωση του προεδρείου θα επαναληφθούν κατά την επόμενη συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014.
Στη διαδικασία της ψηφοφορίας παραβρέθηκαν: Γκίρμπας Γιάννης (ΕΣΗΕΜ-Θ), Καρράς Νίκος (ΕΣΗΕΜ-Θ), Κατσαμά Ελένη-Νέλλη (ΕΣΗΕΠΗΝ), Κουμπιάς Δημήτρης (ΕΣΗΕΑ), Μπαζαίος Γιάννης (ΕΣΠΗΤ), Ντελέζος Κώστας (ΕΣΗΕΑ), Ριζεάκου Έλενα (ΕΣΗΕΑ), Σαββίδης Γιώργος (ΕΣΗΕΑ), Σπηλιοπούλου Νέλλη (ΕΣΠΗΤ), Συνοδινός Νίκος (ΕΣΗΕΑ) και Τσιγκλιφύσης Γιώργος (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.