Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ !!!

Την στιγμή που οι δυνάμεις καταστολής μετά τους απεργούς των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά την περασμένη Πέμπτη, ξαναχτύπησαν την Κυριακή τα μεσάνυχτα εργαζόμενους και συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, που είχαν καταλάβει το μηχανογραφικό κέντρο στην Μεσογείων για να εξασφαλίσουν συμπληρωματικά στοιχεία ξεσκεπάζοντας την κομπίνα με τα χαράτσια με τους λογαριασμούς ΔΕΗ, που την «σκαπουλάρουν» οι μεγαλοιδιοκτήτες ενώ πληρώνουν τα συνήθη «κορόιδα».
Καταγγέλουμε τη σύλληψη των 18 συνδιακαλιστών της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των απεργών του Σκαραμαγκά, απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση τους και απαλλαγή από κάθε προσχηματική κατηγορία.
 Σή      Σήμερα Τρίτη 9/10 ΓΣΕΕ &ΑΔΕΔΥ καλούν σε Παναττικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 1μμ για να «υποδεχθούν» όλες οι συνδικαλιστικές, επαγγελματικές πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις την Frau Merkel.
H Γερμανίδα καγκελάριος φθάνει εκτάκτως στην Αθήνα για να στηρίξει την κυβέρνηση απέναντι στις ογκούμενες εργατικές και λαικές αντιστάσεις στο να επιβάλλει μέτρα ξεπουλήματος, φτώχειας και ισοπέδωσης εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων για χάρη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων.
Οι κινητοποιήσεις της Τρίτης δεν στρέφονται κατά κανενός άλλου λαού και μάλιστα των εργαζομένων στην Γερμανία και στην Ευρώπη. Αντίθετα είναι ένα μήνυμα με διεθνή αντίχτυπο και εντάσσονται στο κύμα μαζικών κινητοποιήσεων απεργιών, διαδηλώσεων ιδιαίτερα στη Ν.Ευρώπη το τελευταίο διάστημα.
Δυστυχώς όμως όλες οι Ενώσεις του κλάδου ακόμα φαίνεται δεν έχουν πάρει το μήνυμα και απλώς σιώπησαν κάτω από προσχηματικές δικαιολογίες

To  ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΕΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ καλεί  όλους τους εργαζόμενους συναδέλφους μας παρόλο που τα σωματεία του κλάδου  δεν διευκόλυναν με στάσεις εργασίας την προσέλευση του κόσμου να κατέβουν όσοι μπορούν (αλλαγή βάρδια, άδειες κλπ) στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 1μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.