Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ Ρ/Σ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και με συνοπτικές διαδικασίες ανεστάλη αιφνιδιαστικά και πραξικοπηματικά η λειτουργία του Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος και την διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής.
Διοικητικά στελέχη και κύκλοι προσκείμενοι στην Ιεραρχία με απαράδεκτους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς έναντι των εργαζόμενων « .. να είναι και ευχαριστημένοι που έχουν ένα κομμάτι ψωμί … οι αγνώμονες», απαιτούν να επιβάλλουν με όρους στυγνής εργοδοτικής τρομοκρατίας μεσαιωνικές επιχειρησιακές συμβάσεις εργασίας, υπονομεύοντας τις κατακτήσεις όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ.
Στην άμεση παρέμβαση αντιπροσωπειών Δ.Σ. των Συνδικαλιστικών Ενώσεων στο χώρο που στεγάζεται ο Ρ/Σ (Ιερά Μονή Πετράκη), αποκλείστηκαν εντός του σταθμού αφού κλειδώθηκαν οι πόρτες εισόδου – εξόδου μαζί με τους εργαζόμενους στο σταθμό. Σημειωτέον ότι έχει κοπεί κατ΄ εντολή η ηλεκτροδότηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του συγκροτήματος.
Από την ΕΠΗΕΑ εντός του κτιρίου βρίσκονται ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. συνάδελφοι Σταμάτης Πρωτολάτης και Παναγιώτης Σκουτέρης (μέλη του Δικτύου), σε συνέλευση διαρκείας όλων των εργαζομένων του σταθμού.
Σχετικές δηλώσεις μέσα από τον σταθμό έκαναν οι εκπρόσωποι της ΕΠΗΕΑ.
Συνάδελφοι /σες
ότι παράγει εξουσία και δόγμα έχει κοινές αναγωγές και συμπεριφορές.

Αγώνας διαρκείας σε ότι και σε όποιον μας σκοτώνει.
Παραμένουμε μαζί με τους εργαζόμενους στο σταθμό
Ο αγώνας συνεχίζεται.

1 σχόλιο:

  1. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για να μας προβληματίσει,δεν λέω ότι είμαι υπέρ ή κατά,απλώς να διευρύνουμε λίγο τον ορίζοντα της σκέψης μας

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1375503

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.