Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Και απολύσεις και 4ημέρη εργασία στο Mega

Σε πρόγραμμα απολύσεων, μειώσεις μισθών σε στελέχη και καθιέρωση μοντέλου 4ήμερης εργασίας προχωράει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το Mega. Οι λίστες με τα πρόσωπα προς αποχώρηση συντάχθηκαν και απεστάλησαν στο διευθύνοντα σύμβουλο του Mega, Ηλία Τσίγκα, παράλληλα με τη διαδικασία απογραφής του προσωπικού. Οι εργαζόμενοι του καναλιού κλήθηκαν να καταγράψουν τα προσωπικά τους στοιχεία (πχ οικογενειακή κατάσταση) με προφανή στόχο να γίνει η τελική αξιολόγηση, ώστε οι απολύσεις να έχουν «κοινωνικά κριτήρια». Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τους προστατευόμενους των μετόχων, αφού το Mega θυμίζει έντονα την ΕΡΤ σε αυτό τον τομέα... Θα φύγουν όσοι δουλεύουν ή όσοι κάθονται;
-typologies

5 σχόλια:

  1. Και τώρα κυρ.Γκανά?Τι θα κάνεις που εκέι σφαγιάζεται ο κόσμος?Τα έχεις συμφωνήσει ακόμα και εκεί για τις απολύσεις μαζί με την εκπρόσωπο των εργαζομένων κα ζαμπέλα?Στα συμβούλια δεν λέτε καν για τις 3 μειώσεις που έχουμε φάει εδώ και καιρό.Σας πήραμε χαμπάρι εδώ οι εργαζόμενοι και περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ! ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!!!!!!.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΛΑΗΔΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΖΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΛΠ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΟ MEGA ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ.ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδελφοι τό κλίμα στό ΜΕGA είναι εφιαλτικό.Οι ''συνδικαλιστές'' τού Γκανά καί εργαζόμενοι στό σταθμό από κοινού μέ τον Οικονομικό Δ/ντή σβήνουν καί γράφουν λίστες προγραφών.Κάποιοι συνάδελφοι πού τόλμησαν χαμηλόφωνα νά μιλήσουν γιά καταγγελία στά σωματεία στοχοποιήθηκαν.Εχει ενδιαφέρον νά δημοσιοποιήσετε τί λένε οι συγεκριμένοι στά Δ.Σ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΟΥ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΓΛΑΣΤΡΕΣ,ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΡΓΑ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.