Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Έξω οι δωσίλογοι από τα συνδικάτα

Μαζική ήταν η αλληλεγγύη προς την ΕΤΕΡ που η εργοδοσία του Flash οδήγησε στα δικαστήρια για να βγάλει παράνομη την απεργία ενάντια στις απολύσεις των τριών τεχνικών (το αποτέλεσμα θα εκδοθεί αργότερα).
Απαράδεκτο ήταν το γεγονός της χρησιμοποίησης μάρτυρα υπέρ της εργοδοσίας, του Χρήστου Βεργούλη, εκπροσώπου των διοικητικών του σταθμού, στο μικτό της ΕΠΗΕΑ.
Τις μέρες που η αλληλεγγύη είναι πιο αναγκαία από ποτέ, τέτοιες ενέργειες αποτελούν συνδικαλιστικά εγκλήματα.
αναδημοσίευση από Financial Crimes.

2 σχόλια:

  1. Σοβαρότητα συνάδελφοι, οι διοικητικοί υπάλληλοι είναι διοικητικοί, δεν είναι ούτε τεχνικοί ούτε συντάκτες. Οι διοικητικοί εισπράττουν για λογαριασμό του εργοδότη, υπογράφουν για λογαριασμό του εργοδότη, πληρώνουν για λογαριασμό του, επεξεργάζονται προτάσεις και προωθούν επιχειρηματικές δραστηριότητες για λογαριασμό του εργοδότη και τέλος εκπροσωπούν τον εργοδότη σε τράπεζες, δημόσιο, εφορίες, δικαστήρια κλπ. Για φανταστείτε όλα αυτά να τα κάνει μόνος του ο κος Ψυχάρης; Αυτή είναι η δουλειά μας και για αυτή πληρωνόμαστε.
    Η επαναστατική διάθεση λοιπόν, καλό είναι να μην στρέφετε ενάντια στην ΕΠΗΕΑ και στους διοικητικούς υπαλλήλους, αντιλαμβάνεστε ότι εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα και όχι συναδέλφων εκτός και αν αυτός είναι ο στόχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ-ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ...ΕΓΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΤΑΣΩ ...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ - ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΩΣ ΜΙΑ ...ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.