Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Εδώ και τώρα ... ανατροπή.

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Διαβάστε την Αδέσμευτη Γνώμη εδώ.
Φωτογραφίες εδώ.





Αναπαραγωγή από www.diamedia.gr
Εκατοντάδες δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί στείλαμε μήνυμα στους εργοδότες και στην κυβέρνηση ότι στην επερχόμενη αποφασιστική μάχη για την υπογραφή ΣΣΕ θα μας βρουν απέναντι, ενωμένους σε μια γροθιά.
Το μήνυμα εκπέμφθηκε κατά τη χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στα ΜΜΕ, που έγινε στον «Πανελλήνιο», στο πλαίσιο της απεργίας που είχε κηρύξει η Διασωματειακή Συντονιστική Επιτροπή και οι συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες του χώρου.
Την ίδια στιγμή, δεκάδες ομιλητές -εκπρόσωποι της βάσης του κλάδου- έστειλαν μήνυμα στις ηγεσίες των σωματείων να προχωρήσουν αποφασιστικά στη μάχη της διεκδίκησης της σύμβασης. Το αίτημα για απεργιακή δράση με χαρακτηριστικά κλιμάκωσης και διάρκειας ήταν καθολικό.

Εισηγήσεις ανέπτυξαν οι πρόεδροι των τεσσάρων Ομοσπονδιών: Σταμ. Νικολόπουλος της ΠΟΕΣΥ, Π. Καλφαγιάννης της ΠΟΣΠΕΡΤ, Δ. Τριανταφύλλου αντιπρόεδρος της ΠΟΕΠΤΥΜ και ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου Χρ. Μαντζώρος, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΤΗΠΤΑ Γ. Μυλωνάς, ο οποίος δεν εκπροσωπείται σε Ομοσπονδία.
Ακολούθησαν οι παρεμβάσεις των συνδικαλιστικών εκπροσώπων των σωματείων σε πολλά ΜΜΕ.
Συνοψίζοντας τη συζήτηση ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Σταμάτης Νικολόπουλος υπογράμμισε ότι οι Ενώσεις και η Διασωματειακή Επιτροπή θα ανακοινώσουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το ακριβές απεργιακό πρόγραμμα που θα κλιμακώνει τον αγώνα. Κάλεσε όλα τα συνδικαλιστικά όργανα σε συντονισμό για την οργάνωση και την περιφρούρηση της απεργίας, σημείωσε ότι σε όλα τα «μαγαζιά» θα πρέπει να πραγματοποιηθούν άμεσα Γενικές Συνελεύσεις.
Κάλεσε επίσης όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να μετάσχουν αποφασιστικά σε έναν αγώνα με ιστορικές διαστάσεις για τον κλάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.