Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Αργησε, αλλά αποφυλακίζεται ο Δημήτρης Ρίζος

Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να αποφυλακιστεί  ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος είχε οδηγηθεί στις φυλακές της Κω για χρέη.
Εάν και η απόφαση της Εισαγγελίας Αθηνών για την αποφυλάκιση του είχε ληφθεί από την Παρασκευή, ο 83χρονος εκδότης αναγκάστηκε να παραμείνει ως τη Δευτέρα, στις φυλακές, όπου κρατούνται συνολικά ενενήντα πέντε άτομα, καθώς..
λόγω Σαββατοκύριακου απουσίαζε μέρος από το προσωπικό των φυλακών, αλλά και ο διευθυντής, ο οποίος πρέπει να υπογράψει για την απελευθέρωσή του.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο πρώην εκδότης, μέσω των δικηγόρων του, κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών βεβαίωση για δοσοποίηση των οφειλών του, με συνέπεια η τελευταία να αποφασίσει την αποφυλάκισή του.
Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός εκδότης είχε φυλακιστεί εξαιτίας πέντε ανεκτέλεστων δικαστικών αποφάσεων που τον καταδίκαζαν σε ποινή φυλάκισης 3, 5 ετών, για χρέη προς το ελληνικό δημόσιο αλλά και για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών.
- πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.