Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Χατζηνικολάου: «Ο Παπανδρέου έκλεισε το Alter!»

Βόμβα Χατζηνικολάου για το Alter. Την πολιτική παρέμβαση της προηγούμενης κυβέρνησης και ειδικά του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, κατήγγειλε δημόσια, μέσα από την εκπομπή του στο Real FM, Ο Νίκος Χατζηνικολάου, την περασμένη Τετάρτη. Είχε προηγηθεί η δήλωση του Γιώργου Κουρή, πως «το Alter τέλειωσε» έξω από τα δικαστήρια.

«Ο Γ. Παπανδρέου πήρε την απόφαση να κλείσει το Alter. Τον ενοχλούσε η κριτική και η πρώτη θέση που έπαιρνε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter. Το κανάλι του Μπουρναζίου δεν χρωστούσε περισσότερα από άλλα ιδιωτικά κανάλια», είπε μεταξύ άλλων, ο εκδότης της «Real News». Δεν παρέλειψε μάλιστα να σχολιάσει και το γεγονός της σύλληψης του Γ. Κουρή για πλημμέλημα με χειροπέδες σε σύγκριση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον οποίο υποδέχθηκαν στον Κορυδαλλό με χειραψίες χωρίς να είναι δεμένα τα χέρια του.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε ότι 4 χρόνια στο Alter δεν δέχθηκε καμία παρέμβαση από τον Κουρή και ότι «πολύ συχνά σε έντονες διαφωνίες του με τον Κουρή, ο σταθμός εμφανιζόταν προς τα έξω με τη δική του άποψη και όχι με την άποψη του καναλάρχη»… «Πρόκειται για πολιτική απόφαση και γίνεται απέναντι σε ενοχλητικούς για το πολιτικό σύστημα εκδότες και δημοσιογράφους», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.