Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Στον Μαρινάκη η ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA

Στην μιντιακή εταιρεία Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη πέρασαν η ταινιοθήκη το σήμα και το αρχείο του MEGA.
Ο επιχειρηματίας πλειοδότησε στον διαγωνισμό που έγινε την Παρασκευή (1/11) το πρωί, προσφέροντας το ποσό των 34 εκατομμυρίων ευρώ (33.999.999 για την ακρίβεια), ενώ η δεύτερη προσφορά προέρχονταν από κυπριακή εταιρεία και ήταν της τάξης των 33.000.000 ευρώ.
Η ταινιοθήκη περιλαμβάνει:..
α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων).
 Οπως έγινε γνωστό, οι προσφορές που κατατέθηκαν ήταν οι εξής: Προσφορά 33 εκατ. έκανε η κυπριακή Liquorina Limited και 33.999.999 ευρώ η Aλτερ Εγκο, η οποία και πλειοδότησε. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του καναλιού STAR, οι οποίοι όμως τελικά δεν κατέθεσαν προσφορά.
Πλειοδοτικός διαγωνισμός έγινε και για τα ακίνητα του Mega. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν τρία ακίνητα στο Μαρούσι καθώς και ένα ακίνητο στην Κρήτη. Για τα ακίνητα του καναλιού υπήρξαν δύο προσφορές: 384.000 ευρω από την ΤΕΡΝΑ και 500.000 ευρω απο την κοινοπραξία ΩΘΗΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.